Samanta Tīna reklamē erotisko supergrāvēju (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. septembrī intīmpreču veikala «SexyStyle» telpās varēs baudīt ugunīgās dziedātājas Samantas Tīnas erotisko dziesmu repertuāru grāmatas «Greja piecdesmit nokrāsas» atklāšanas pasākumā. Aicināts ikviens dziedātājas talanta cienītājs, kas sasniedzis 18 gadu vecumu.

Foto: Publicitātes foto

Grāmatas saturs atklāj vīriešu kvēlākās vēlmes, sieviešu slēptākās cerības, un skaisti smeldzīgu, adrenalīna un kaisles pilnu mīlas stāstu. «Piecdesmit nokrāsu» triloģija ir kļuvusi par kulta lasāmvielu visu paaudžu lasītājiem visā pasaulē.

«Esmu pagodināta, ka mani izvēlējās par reklāmas seju tik slavenai un populārai grāmatai. (Tas ir pacilājoši!) Lai arī grāmatas saturs ir erotiska rakstura, nedomāju, ka tas ir kas vulgārs, ja reiz to pērk un lasa miljoniem cilvēku visā pasaulē,» savu piekrišanu kļūt par grāmatas reklāmas «seju» komentē Samanta Tīna.

Šobrīd videoklips ar Samantas piedalīšanos ir redzams uz lielajiem kinoekrāniem, bet jau drīzumā tas būs redzams arī televīzijas ēterā.

Kas šajā grāmatā ir tik fenomenāls, kur slēpjas «Greja piecdesmit nokrāsu» panākumi? Sekojiet līdzi informācijai mājas lapā: www.50nokrasas.lv Latvijā jau no 12. septembra
NB!

Apgāds «Kontinents» arī norāda, ka 12. septembrī plkst. 12 «Jāņa Rozes» grāmatnīcā K.Barona ielā 5 un Grāmatu namā «Valters un Rapa» Aspazijas bulvārī 24 pirmajiem 10 interesentiem būs iespējams iegūt romānu savā īpašumā bez maksas. Nākamajiem 30 pircējiem – grāmata ar 50% atlaidi. Izmantojiet iespēju!

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu