Raidījuma Mūsdienu Latvijas garšafinālā šefpavāri Ingmārs Ladigs, Svetlana Riškova, Valters Zirdziņš un Artūrs Freibergs nokļūs pavisam jaunos apstākļos -
Pavāriem vieniem pašiem bez savas komandas līdzdalības 20 minūšu laikā būs jārada sava mūsdienu Latvijas garša no iepriekš nezināmiem produktiem. Jau tagad nojaušams, ka gaidāmas spraigas žūrijas diskusijas, satraukums, asaras un īsts mūsdienu Latvijas ēdiens. Uzvarētājs būs tikai viens!
Latvijas garšas veidotājs
Pavārs ar vislielāko pieredzi, viens no meistarīgākajiem Latvijas šefiem, restorānu Ladigs cafe un Ostas skati šefpavārs I.Ladigs pārsteidz ar savu mieru un laipnību. To, ka viņš kļūs par pavāru, zināja jau pirmajā klasē: «Varbūt tas bija saistītas ar tiem laikiem, kad nebija tik daudz pārtikas, un apziņu - ja būsi pavārs, būsi paēdis.» Viņa pirmā darba vieta pēc tehnikuma beigšanas bija ēdnīca Aizkrauklē, kur neesot bijis ne elektrības, ne gāzes, tāpēc ēdiens tika gatavots uz malkas plīts. 90.gadu sākumā pēc neatkarības atgūšanas daudz vajadzēja mācīties no jauna, jo ienāca neredzēti produkti un iepazītas jaunas gatavošanas metodes. Par viņu skatītāji raksta Zinošs, gudrs un nosvērts – tādam ir jābūt komandas vadītājam un namatēvam!