Holmsa šķiršanos nosvin ar milzu iepirkšanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Keitija Holmsa, kura tikko oficiāli izšķīrusies no Toma Krūza, pēcšķiršanās stresu bija nolēmusi «nodzīt» ar grandiozu iepirkšanos.

Ņujorkas veikalā «Barneys» aktrise iegādājās teju veselu skapi ar kokteiļkleitiņām un stilīgiem kostīmiem - vārdu sakot, visu, kas nepieciešams meitenei, kura nolēmusi laiku veltīt lietišķām tikšanās reizēm un kinoprovēm.

Kā jau pieklājas meitenei, kas savā dzīvē atver jaunu lappusi, viņa iegādājās 15 pārus «Christian Louboutin» apavu - acīmredzot tieši tik kurpju bija nepieciešams Holmsai, lai atzīmētu atbrīvošanos no laulības. Turklāt viņa šonedēļ gatavojas triumfēt Ņujorkas modes nedēļā, kur 9.septembrī prezentēs savu «Holmes & Yang» apģērbu kolekciju.

«Deserta» vietā 33 gadus vecā aktrise ielūkojās kosmētikas un apakšveļas veikalā, kur iztērēja aptuveni 14 tūkstošus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu