Brāļi Auzāni kļūs par TV «sejām» (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT skatītāju iecienītā šova «Dziedošās ģimenes» jauno sezonu vadīs brāļi Jānis un Atis Auzāni, kuri līdz šim piedalījušies šovos «Koru kari» un «Dejo ar zvaigzni». Šova laikā būs iespēja iepazīt 20 talantīgas un dziedošas ģimenes.

Jānis un Atis Auzāni kļūs par TV «sejām», jo viņiem uzticēts vadīt LNT šova «Dziedošās ģimenes» tiešraides, un kopā ar 20 ģimenēm dalīsies gan priekos, gan bēdās. Tas būs patiesi liels pārbaudījums, jo ir sagaidāma plaša emociju gamma - spriedze, uztraukums, cerība un prieks!

Brāļi raksturojot savu darbību TV šovā, stāsta: «Vadīt «Dziedošās ģimenes» mums ir vienlīdz gan pagodinājums, gan arī liels izaicinājums. Mūsu galvenais uzdevums, vadot «Dziedošās ģimenes», ir ienest šovā jaunas, pozitīvas pārmaiņas. Apzināmies, ka uzdevums nav viegls, jo šovs, kā nekā, notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Tāpēc mēs labprāt dalīsimies ar savu pieredzi un neatteiksim «Dziedošo ģimeņu» dalībniekiem palīdzību, rodot idejas un realizējot tās tā, lai sniegums būtu mākslinieciski vērtīgāks, kvalitatīvāks un skatītājiem interesants. Tas, ka esam brāļi, kalpos kā labs iemesls, lai šova vadīšana būtu brīvāka un skatītājiem tuvāka.»

Foto: Publicitātes foto

Jānis un Atis Auzāni savu dzīvi ar mūziku saistījuši jau kopš bērnības. Atis ir astoņus gadus vecāks par Jāni, viņu daudzi iepazinuši kā vienu no grupas «Baltie lāči» dalībniekiem. Mūzikas valdzinājumam padevies arī Jānis, kurš kopā ar brāli dziedāja TV3 šova «Koru kari» Daugavpils Oranžajā korī un plūca uzvaras laurus.

Par dalību šovos Jānis stāsta: «Piedaloties šovos, esam iemācījušies labi sastrādāties, jo katram ir savas stiprās puses: Atim – muzikālā, bet man – vizuālā. Bez tam varam tik labi sastrādāties, jo esam brāļi! Protams, neiztiekam arī bez strīdiem, bet tie vairāk ir konstruktīvi, jo abi esam vienoti par pamatprincipiem – jebkas, ko dari, ir jāpaveic labi! Vislabāk!»

Dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» atklāšana LNT kanālā būs 23.septembrī.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu