Valsts prezidents pie rokas ved dēlu uz skolu (99)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Šodien skolas gaitas sācis arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa un viņa dzīvesbiedres Daces Seisumas dēls Kristaps Andris, kurš izglītosies Rīgas Valda Zālīša sākumskolas 1. klasē.

Valsts prezidenta darba kārtība liecināja, ka 3. septembrī Bērziņš saistībā ar dēla skolas gaitu sākumu priekšpusdienā kopā ar ģimeni piedalīsies pirmajai skolas dienai veltītajos svinīgajos pasākumos.

Mazais Kristaps Andris jūtas droši, ka, turoties pie tēta, Valsts prezidenta Andra Bērziņa rokas, var doties uz pirmo skolas dienu
Mazais Kristaps Andris jūtas droši, ka, turoties pie tēta, Valsts prezidenta Andra Bērziņa rokas, var doties uz pirmo skolas dienu Foto: LETA/Edijs Pālēns

Valsts pirmais pāris Andris Bērziņš un viņa dzīvesbiedre Dace Seisuma savam dēlēnam izvēlējušies skolu, kas atrodas vistuvāk dzīvesvietai. Prezidents savu jaunāko atvasi uz Zinību dienu veda pie rokas, jo kā nekā mazajam zēnam šoruden sākas skolas gaitas. Kristaps Andris, turoties pie tēta rokas, jutās droši un smaidīja.

Komentāri (99)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu