Marija Naumova ir satriecoši labā formā (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Šarmantā latviešu dziedātāja Marija Naumova (39) pirms došanās uz savu dzīvesvietu Parīzē Latvijā sniedza trīs koncertus – Alūksnē, Siguldā un tūri noslēdza Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, ko apmeklēja gan amatpersonas, gan šovbzinesa zvaigznes. Marija koncerta laikā nomainīja četrus elegantus skatuves tērpus, kas izcēla viņas teicamo figūru.

Pēc koncerta Dzintaru koncertzālē, kad Marija Naumova bija eleganto skatuves tērpu nomainījusi pret ērtām ikdienas drēbēm, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātāja atklāja, ka no trim sniegtajiem koncertiem, viņai visi mīļi. «Tie bija trīs dažādi koncerti, pat repertuārs bija atšķirīgs. Mums šoreiz paveicās ar laika apstākļiem, kas bija īpaši labvēlīgi. Laikam es daru kaut ko labu,» piebilst dziedātāja.

Dzintaru koncertzālē un Siguldā Marijai uz skatuves pievienojās īpašie viesi no Francijas - Tonijs Bonfiss un Frānsiss Parisi, kurš muzicējis Oskara nominācijai izvirzītajā Vudija Alana filmā «Pusnakts Parīzē». Vaicājot, kā Marijai izdevās pierunāt uz Latviju atbraukt franču mūziķus, viņa atklāj, ka tas bijis ļoti viegli. «Viņi pat negaidīja, ka Latvijā ir tāds līmenis. Viņi man teica, ka Francijā nemaz nevar dabūt gatavu tāda līmeņa koncertu ar orķestri, ko var atļauties tikai lielas zvaigznes,» situāciju raksturo Marija.

Noslēguma koncertā dziedātāja uz skatuves nomainīja četrus elegantus skatuves tērpus, kas izcēla Marijas teicamo figūru. «Tērpu idejas vienmēr izdomāju pati, bet šoreiz man ar padomiem palīdzēja Sandra Rūja,» atklāj Marija.

Koncertu klātienē vēroja arī Marijas tuvākie cilvēki – mamma un tētis, kā arī dzīvesbiedrs, vienīgi dēliņš, kurš mazliet apslimis, bija palicis mājās.

Dziedātāja ar dzīvesbiedru Raiti Bullīti, abu dēlēnu Artūru un audžumeitu tuvākajā laikā dosies uz Parīzi. «Mūsu lielajai meitai jāiet uz skolu, tāpēc nevaram palikt Latvijā,» viņa piebilst.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu