Raidījumam «Ķepa uz sirds» jaunā sezona LTV1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no raidījuma

No 1. septembra katru sestdienas rītu plkst. 10:00 pie saviem skatītājiem atkal dosies raidījums «Ķepa uz sirds». Kā ierasts, tas būs skatāms Latvijas Televīzijas 1. kanālā.

Jaunajā sezonā raidījuma pamatdoma tiks saglabāta nemainīga – informatīvi izklaidējošs raidījums visai ģimenei par dzīvnieku aizsardzības jautājumiem, speciālistu padomiem, dzīvnieku kopšanu, audzināšanu un daudzām citām interesantām lietām. Tomēr šajā sezonā sižetu veidošanā daudz aktīvāk tiks iesaistīti raidījuma skatītāji, kā arī vairāk tiks aplūkota ārvalstu pieredze dzīvnieku aizsardzības jautājumos.

«Kopš raidījuma pirmsākumiem mūsu skatītāju skaits ir ievērojami audzis – tas pierāda, ka strādājam pareizajā virzienā, un skatītājs mūsu darbu novērtē. Par to liecina arī daudzās saņemtās vēstules un iesūtītie videomateriāli ar skatītāju mīluļu video. Šosezon vēlamies vēl aktīvāk iesaistīt mūsu skatītājus raidījumu sižetu veidošanā un tāpēc aicinām visus, kam ir interesanti, priecīgi vai arī skumji stāsti, kā arī videomateriāli, padalīties ar tiem, iesūtot raidījumam – mēs ar raidījuma starpniecību tos parādīsim un pastāstīsim citiem skatītājiem,» uzsver «Ķepa uz sirds» producente Inese Kreicberga.

Jaunās sezonas pirmajā raidījumā skatītājus gaida

pārsteigums – «Ķepa uz sirds» piedāvās speciālizlaidumu par delfīnu terapiju.

Raidījumā tiks skaidrots, vai delfīnu terapija tiešām palīdz bērniem ar īpašām vajadzībām, kāda ir delfīnu personība un kas ir delfīna buča – iemācīts triks vai jūtu izpausme?

Tāpat kā līdz šim, «Ķepa uz sirds» dosies ciemos uz dzīvnieku patversmēm un palīdzēs atrast to iemītniekiem jaunas mājas un saimniekus – tiks turpināta iesāktā tradīcija, kad sabiedrībā pazīstami sportisti, aktieri, dziedātāji un mākslinieki dodas uz dzīvnieku patversmēm visā Latvijā, lai palīdzētu meklēt mājas kādam pamestam suņukam vai kaķim. Šī rubrika izrādījusies ļoti veiksmīga, jo daudzi pamestie mājdzīvnieki ir atraduši savu īsto saimnieku tieši pateicoties «Ķepa uz sirds» sižetam, kad jaunais saimnieks savu nākamo mīluli ieraudzījis raidījumā kopā ar «Ķepa uz sirds» viesi.

Sezonas pirmajos raidījumos «Ķepa uz sirds» dosies ciemos uz daudzām vietām Latvijā – mājas pamestiem dzīvniekiem Rīgā palīdzēs meklēt operdziedātājas Inese Galante, un Sonora Vaice un Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis, savukārt Latgales pusē to palīdzēs darīt šlāgerdziedātāji Inga un Normunds.

Ciemosimies pie sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem un viņu mīluļiem. Būs arī stāsti par to,

kā mājās turēt eksotiskus zvērus un vai, piemēram, ķenguru var uzskatīt par mājdzīvnieku?

Arī šajā sezonā visi raidījuma skatītāji ir aicināti iesūtīt savu mājas mīluļu smieklīgākās izdarības video konkursam «Ķepu video» sūtot tos uz e-pasta adresi info@kepauzsirds.lv. Iesūtītie video katru nedēļu tiks apskatīti raidījumā, kā arī internetā – «Ķepa uz sirds» mājaslapā. Atraktīvākie un populārākie video saņems balvas, bet pats jautrākais un sirsnīgākais video sezonas noslēgumā saņems galveno balvu – kvalitatīvu video kameru.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, raidījums būs skatāms Latvijas Televīzijas 1. kanālā sestdienu rītos plkst. 10.00 ar atkārtojumu svētdienās plkst. 15:30. Jaunumiem un aktualitātēm iespējams sekot līdzi raidījuma mājas lapā www.kepauzsirds.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu