Kā slavenības kinoteātrī tirgoja popkornu (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kinoteātrī «Citadele» sadarbībā ar Baltijā grandiozākajiem studiju gada atklāšanas svētkiem «Studentu Paradīze 2012», kas 21. septembrī notiks «Arēnā Rīga», «Ze Atlaidienas» ietvaros pulcējās sabiedrībā zināmi sportisti un šovbiznesa pārstāvji, kuri saviem faniem sagādāja brīnumainus pārsteigumus.

Šoreiz «Studentu paradīzes» grandiozu svētku ietveros popkornu pirms filmas varēja iegādāties pie tāda apkalpojošā personāla kā grupas «Gain Fast» solista Kaspara Zlidņa un pievilcīgajām dvīnēm Anu un Katrīni Drozdovičām. Turpretī ceļā uz kinoteātra zālēm, kur tiek izrādītas filmas, pavadīja dziedātājs Miks Dukurs, Ghetto TV raidījuma «Neloģiskie jautājumi» vadītājs Renārs Zeltiņš un aktieris Rihards Lepers. Ballīti DJ Rapa pavadībā izbaudīja arī skandalozā Samanta Tīna.

Kinoteātrī popkornu izmēģina tirgot dziedošās dvīnes - Ana un Katrīne Drozdovičas
Kinoteātrī popkornu izmēģina tirgot dziedošās dvīnes - Ana un Katrīne Drozdovičas Foto: Publicitātes foto

Kinoteātra apmeklētājiem bija iespēja piepildīt sapni, uzspēlējot pludmales volejbolu kopā ar olimpiskajiem čempioniem Aleksandru Samoilovu, Ruslanu Sorokinu un sporta komentētājiem. Karstākie sportistu fani atzina, ka tiekoties ar saviem elkiem, sajutušies tā, it kā būtu nonākuši paradīzē.

Aktieris Rihards Lepers pārbauda kinoteātra apmeklētāju ieejas biļetes
Aktieris Rihards Lepers pārbauda kinoteātra apmeklētāju ieejas biļetes Foto: Publicitātes foto

Līdzīga veida ballīte, bet jau ekstrēmākā gaisotnē – «Extreme party» norisināsies 6. septembrī pie iepirkšanās centra «Olimpia», kur tiks iesildīti grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze « kopā ar «Parkour» un «Skimboard» nervus kutinošām kartinga sacensībām, Eiropas līmeņa karatē un grandiozām pašgatavotu transportlīdzekļu stumšanas sacensībām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu