Olga Dreģe vadīs rīta vingrošanu kā padomju gados (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

No 3.septembra Latvijas Televīzija sāk veselīgam un aktīvam dzīvesveidam veltītu sižetu līniju – katru pirmdienu LTV 1. kanāla raidījumā «Labrīt, Latvija!» varēsim vingrot un kustēties kopā ar kādu no raidījuma viesiem. Pati pirmā vingrošanas «instruktore» būs enerģiskā aktrise Olga Dreģe (74).

Šīs tematiskās līnijas mērķis ir parādīt, cik nozīmīgas ir kustības un vingrošana mūsu saspringtajā ikdienā un ka varam to darīt ne tikai sporta klubos un stadionos, bet parkā, mājā, darbavietā, ikvienā piemērotā vietā un laikā.

Savā pieredzē, kā ar vingrošanu uzlabot labsajūtu un veselību, dalīsies gan tie, kam sports ir dzīvesveids, gan tie, kam gluži vienkārši patīk kustēties un kuri atraduši paši savu vingrošanas kompleksu. Viņu mērķis gan ir kopējs – kustēties, lai justos labi.

3. septembrī raidījumā «Labrīt, Latvija!» pati pirmā vingrošanas «instruktore» būs aktrise Olga Dreģe, kura savos 74 gados ir moža un lieliskā formā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu