Dāvids radījis krāšņus rudens apģērbus (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu modes mākslinieks Dāvids jeb īstajā vārdā Romans Andrejevs radījis jaunu rudens apģērbu kolekciju, kuru piesaka ar uzmundrinošu uzrunu - «Mīļais draugs! Vai Tev viss’i mājās...».

Modes zīmola «David’s» veikalā modes mākslinieks Dāvids piedāvā jaunākās rudens modes vēsmas - bikses, tunikas, kleitas un svārkus, kašmira mēteļus un vēl citas preces, kas būs īpaši aktuālas šoruden.

Dāvid’s kā zīmols pastāv kopš 1999. gada un ir viens no atzītākajiem Latvijas modes māksliniekiem. Viņš ir radījis vairāk kā 50 apģērbu kolekcijas un ir vairāku starptautisko konkursu laureāts. Dāvids spēj radīt gan īstu šedevru gan ikdienā ērti valkājamus apģērbus. Viņa talantu ir novērtējušas arī starptautiska līmeņa kompānijas, kurām Dāvids ir izveidojis ne tikai dizainu korporatīvajiem apģērbiem, bet arī nodrošinājis tā ražošanu. Dāvida klientu vidū ir tādi zīmoli kā «Neste Oil», «Hotel Bergs», «Nokia», «Pirelli», «Aizkraukles Banka», kā arī kompānijas Eiropā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu