Holmsas bērna pabalsts: 400 000 dolāru (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc tiesas apstiprinājumu par Holivudas aktieru pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulības šķiršanu, tapis zināms, ka Holmsa no viena no pasaulē labāk apmaksātajiem aktieriem saņems vien 400 000 dolāru.

Kaut arī Krūzs ir Holivudas visaugstāk apmaksātais aktieris, Holmsa nesaņems lielu maksājumu, jo pāris, pirms pieciem gadiem salaulājoties, parakstīja stingru pirmslaulību līgumu, pēc kura tad arī Holmsa saņems vienreizēju bērnu pabalstu - 400 000 dolāru apmērā.

Krūza un Holmsas piecus gadus ilgās laulības šķiršana norisinājusies neparasti ātri - divu mēnešu laikā.

Puses vienošanos par laulības šķiršanu panāca tikai nepilnās divās nedēļās kopš Holmsa iesniedza prasību tiesā, kas, kā vēsta bulvārprese, Krūzam esot bijis pārsteigums.

Pēc bulvārpreses ziņotā, Krūza aktīvā līdzdalība saientoloģijas baznīcā bijis par iemeslu pāra attiecību iziršanai. Holmsa ir uzaudzināta kā katoliete, bet Krūza iespaidā viņa pievērsās scientoloģijai. Kā vēsta mediji, Holmsa nesen no jauna atgriezusies katoļu baznīcā.

Žurnāls «People», atsaucoties uz informētām personām, ziņo, ka

Suri pārsvarā dzīvos Ņujorkā pie savas mātes, bet Krūzam ir neierobežotas tikšanās tiesības ar meitu.

Krūza abas iepriekšējās laulības ar Mimi Rodžersu un Nikolu Kidmenu arī tika šķirtas bez publiskas netīrās veļas mazgāšanas, pusēm aizkulisēs vienojoties par mierizlīgumu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu