Holmsa un Krūzs izšķīrušies! (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tiesa apstiprinājusi Holivudas aktieru pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulības šķiršanu, vēsta žurnāls «People». Puses iepriekš panāca vienošanos par laulības šķiršanas noteikumiem, bet pirmdien Ņujorkas tiesa apstiprinājusi laulības šķiršanu.

Krūza un Holmsas piecus gadus ilgās laulības šķiršana norisinājusies neparasti ātri - divu mēnešu laikā.

Puses vienošanos par laulības šķiršanu panāca tikai nepilnās divās nedēļās kopš Holmsa iesniedza prasību tiesā, kas, kā vēsta bulvārprese, Krūzam esot bijis pārsteigums.

«Lietā panākts mierizlīgums, un vienošanās ir parakstīta. Mēs esam priecīgi par Keitiju un viņas ģimeni,» paziņoja Holmsas advokāts Džonatans Volfe, kurš pārrunās ar Krūza pārstāvjiem iesaistīja vēl septiņus prominentus advokātus.

«Mēs pateicamies Toma juristiem par viņu profesionālismu un centību, kas palīdzēja panākt ātru vienošanos,» teikts advokāta paziņojumā.

Savukārt Krūza jurists Deniss Vasers žurnālam «People» pavēstīja, ka «visi advokāti un puses ir laimīgi, ka tas ir pabeigts, vienošanās ir noslēgta, un mēs visiem vēlam labu».

Abu aktieru pārstāvju atsevišķi izdotos paziņojumos norādīts, ka

viņu galvenais mērķis ir sešus gadus vecās meitiņas Suri aizsardzība.

«Mēs esam apņēmušies kopīgi strādāt kā vecāki, lai sasniegtu to, kas ir mūsu meitas Suri labākajās interesēs,» teikts paziņojumā.

Abu paziņojumā arī netieši pieminētas nevienprātības reliģiskajos uzskatos. Pēc bulvārpreses ziņotā, Krūza aktīvā līdzdalība saientoloģijas baznīcā bijis par iemeslu pāra attiecību iziršanai.

«Mēs vēlamies mūsu ģimenes dzīvi saglabāt privātu un paužam cieņu viens otra garīgajai pārliecībai un atbalstām viens otra vecāka lomu,» teikts pāra paziņojumā.

Presē jau izskanējuši virkne minējumu par Krūza un Holmsas mierizlīguma noteikumiem, bet Holmsas advokāts brīdināja, ka daudz kas no presē ziņotā ir nepatiess un ka mierizlīguma teksts ir konfidenciāls un netiks izpausts.

Žurnāls «People», atsaucoties uz informētām personām, ziņo, ka

Suri pārsvarā dzīvos Ņujorkā pie savas mātes, bet Krūzam ir neierobežotas tikšanās tiesības ar meitu.

Kaut arī Krūzs ir Holivudas visaugstāk apmaksātais aktieris, Holmsa nesaņems lielu maksājumu, jo pāris, pirms pieciem gadiem salaulājoties, parakstīja stingru pirmslaulību līgumu.

Krūza abas iepriekšējās laulības ar Mimi Rodžersu un Nikolu Kidmenu arī tika šķirtas bez publiskas netīrās veļas mazgāšanas, pusēm aizkulisēs vienojoties par mierizlīgumu.

Holmsa 29.jūnijā paziņoja, ka viņa iesniedz prasību tiesā šķirt pāra piecus gadus ilgo laulību. Kā ziņo mediji, Holmas paziņojums pārsteidzis Krūzu nesagatavotu, aktierim izdodot īsu paziņojumu, ka viņu dziļi skumdina Holmsas lēmums.

Presē izskanējuši minējumi, ka šķiršanos izraisījušas Holmsas bažas par Krūza aktīvo dalību scientoloģijas baznīcā un iespējamu meitas iesaistīšanu pretrunīgi vērtētajā garīgajā praksē.

Holmsa ir uzaudzināta kā katoliete, bet Krūza iespaidā viņa pievērsās scientoloģijai. Kā vēsta mediji, Holmsa nesen no jauna atgriezusies katoļu baznīcā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu