Latvijas populāro grūtnieču mode (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

VAS «Latvijas Dzelzceļš» pārstāve un kādreizējā TV raidījuma «Stils. Bez tabu» veidotāja Antra Birzule un pasākumu aģentūras «Chocolates Events» īpašniece Sindija Vilde-Spinga arī pēdējos grūtniecībs mēnešos ir sabiedriski aktīvas dāmas. Turklāt grūtniecības laikā abas dāmas arī gaumīgi pucējas.

Jau sen pierādījies, ka grūtniecība nav slimība un sievietei bērniņa gaidību laikā nebūt nav jāsēž tikai mājās. Arī sabiedrībā populārās dāmas Antra Birzule un Sindija Vilde – Spinga aktīvi rosās bērniņa gaidību laikā.

(No labās) Antra Birzule, kura drīzumā laidīs pasaulē otru bērniņu, tērpusies košā apģērbā uz Rīgas svētku pasākumiem
(No labās) Antra Birzule, kura drīzumā laidīs pasaulē otru bērniņu, tērpusies košā apģērbā uz Rīgas svētku pasākumiem Foto: Ingrīda Punka

Arī Sindija Vilde-Spinga bērniņa gaidību laikā burtiski staro. Pavisam nesen sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sindija atklāja, ka viņas un vīra izveidotajā pasākumu aģentūrā «Chocolates Events» vasara ir viskarstākais darba laiks, jo cilvēki svin kāzas un precas. Turklāt Sindija atzina, ka bērniņa gaidību laikā jūtas ļoti labi, tādēļ arī pati joprojām piedalās kāzu organizēšanā. Sindija arī apmeklēja Latvijā ražotās kosmētikas «Madara» jaunā veikala atvēršanas svētkus.

Sindija Vilde-Spinga bērniņa gaidību laikā ir dzīvespriecīga un starojoša
Sindija Vilde-Spinga bērniņa gaidību laikā ir dzīvespriecīga un starojoša Foto: Publicitātes foto

Antra Birzule ir otrā bērniņa gaidībās, taču joprojām ir sabiedriski aktīva sieviete, kā arī pilda savus darba pienākumus «Latvijas Dzelzceļā». Skaisti saposusies Antra apmeklēja grupas «Prāta Vētra» koncertu Skonto stadionā, kā arī piedalījās Rīgas svētku pasākumos.

Antra Birzule apmeklēja arī "Prāta Vētras" koncertu Skonto stadionā
Antra Birzule apmeklēja arī "Prāta Vētras" koncertu Skonto stadionā Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu