Diennakts basketbola «Krastu mačs» aizrit līdzīgā cīņā (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Diennakts basketbola spēle «Krastu mačs», kura sestdien Rīgas ostas svētku un Rīgas pilsētas svētku ietvaros sākās pie Latvijas Nacionālas operas, pēc pirmajām spēles stundām aizritējusi līdzīgā cīņā.

Pirmajā mačā, kurā piedalījās «VEF Rīga» basketbolisti un bijušies Latvijas izlases spēlētāji, labāki bija šobrīd aktīvie spēlētāji, taču vēlāk kreisā un labā krasta komandu cīņas rezultāts izlīdzinājās.

Pirms «Krastu mača» notika divi konkursi, kuros uzvaras izcīnīja pašmāju basketbolisti, nopelnot arī pa 3000 eiro lielām naudas balvām. Bumbas triekšanā grozā no augšas nepārspēts palika Kristaps Dārgais, kurš pārspēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles labāko «slam dunk» meisteru Džeremiju Evansu. Neskatoties uz neveiksmi Evanss bija gandarīts par uzaicinājumu un iespēju ierasties Latvijā, kur varējis vērot lieliski organizētu basketbola pasākumu.

Diennakts basketbola turnīrā «Krastu mačs», kas svētdien Rīgas svētku ietvaros turpināsies laukumā pie Latvijas Nacionālās operas, tradicionāli piedalīsies arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, liecina premjera darba kārtība.

Premjers spēlēs plkst. 14

Politiķu spēlē, kas sāksies plkst.14 un noslēgs diennakts turnīru, piedalīsies arī Rīgas vicemērs Andris Ameriks, galvaspilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, Saeimas un Rīgas domes deputāti, aģentūru BNS informēja basketbola kluba «VEF Rīga» direktore Laila Spaliņa.

Plkst.15 pasākumu noslēgs un uzrunu teiks Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš kopā ar Rīgas brīvostas pārvaldnieku Leonīdu Loginovu uzvarējušajam Daugavas krastam pasniegs ceļojošo Rīgas brīvostas kausu.

Pirmais «Krastu mačs» 2010.gadā beidzās ar kreisā krasta uzvaru, bet pērn labais krasts revanšējās. Pēc rīkotāju aplēsēm, pērn «Krastu maču» apmeklēja līdz 100 000 cilvēku. Spēlē pirms gada turnīrā piedalījās apmēram 600 rīdzinieku.

Pirmais «Krastu mačs» 2010.gadā beidzās ar kreisā krasta uzvaru, bet pērn labais krasts revanšējās. Pēc rīkotāju aplēsēm, pērn «Krastu maču» apmeklēja līdz 100 000 cilvēku. Spēlē pirms gada piedalījās apmēram 600 rīdzinieku, viņu vidū arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, kurš, pēc organizatoru teiktā, gatavojas spēlēt arī šogad.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu