Robijs Viljams - uzkačājies papiņš! (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Robijs Viljamss no sirds un dvēseles gatavojas jaunajai - tēta lomai! Veselība viennozīmīgi ir jāuztur formā, bet dziedātāja jaunais izskats laikam ir garants savu tūkstošu fanu nezaudēšanai.

Viljams savā mājas lapā ir publicējis foto, kurš vien liek iesaukties - wooooow! Dziedātājs pēc smaga darba trenažieru zālē sevi ir uztrenējis līdz nepazīšanai: dziedātāja ķermeni rotā stingri muskuļi, kā arī redzams, ka Viljams ir ticis arī pie kāda jauna tetovējuma! Arī savā mājas lapā publicētā sievas, topošās māmiņas bilde liecina, ka Aīda jūtas lieliski un ir gatava drīzajai bērniņa dzimšanai!

Bērniņam apsaulē jānāk kuru katru mirkli. Vecāki abu meitiņu ļoti gaida un ir jau izdomājuši tai vārdu!

Robijs Viljams vairs nepārstāv iekārājamāko vecpuišu topu, jo pagājušā gada augusta apprecējās ar aktrisi Aīdu Flīdu.

Kā toreiz publiski jokoja aktieris: «Vēl neesmu jums atklājis kādu noslēpumu...

Mēs ar Aīdu šogad kļūsim par mammu un tēti. Mums bija sekss! Tas nostrādāja!»

Viljams daudzviet presē ir paudis savu nepacietību, gaidot mazā ierašanos pasaulē: «Esmu iemīlējis mazo cilvēciņu mammas vēderā un nevaru sagaidīt, kad varēšu kļūt par tēti!»

Diemžēl, Viljamsa draugs, vedējs un «Take That» pārstāvis Garijs Bārlovs nesen piedzīvoja traģēdiju, jo viņa meitiņa, vārdā Popija piedzima nedzīva. Taču Marks Ovens, kurš arī ir grupas «Take That» solists nesen piedzīvoja sava trešā bērna dzimšanu!

Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu