Trešo reizi apprecējies aktieris Juris Žagars (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušo sestdien, 11.augustā, tuvākajiem draugiem kāzu ballīti Ungurmuižā sarīkoja Dailes teātra aktieris un Žagarkalna īpašnieks Juris Žagars un viņa mīļotā sieviete - aviokompānijas «British Airways» pārdošanas personāla efektivitātes menedžere Trūdija Kīta, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Jaunais pāris uz savu kāzu ballīti Ungurmuižā ieradās ap deviņiem vakarā. Pirms tam ap pulksten sešiem pēcpusdienā svinības jau bija sākušās Cēsīs, bet pa to laiku Ungurmuižā rosījās Jura brālim - LNO direktoram Andrejam Žagaram - piederošā restorāna «Osīriss» pavāri un viesmīļi.

Jaunlaulātos sveikt bija ieradušies Jura draugi un paziņas: bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis, aerobikas un fitnesa trenere Inese Ļubinska, mācītājs Juris Cālītis, žurnāliste Baiba Strautmane ar vīru advokātu Romualdu Vonsoviču, aktiera mamma, dēls Jānis un citi viesi.

«Formāli savas attiecības esam nokārtojuši jau pirms kāda laika, šoreiz rīkosim tikai ballīti, jo sabraukuši Trūdijas radi no Anglijas,» telefonsarunā žurnālam «PDz» teica aktieris.

Anglijā dzimusī un augusī Trūdija ir arī mantiniece vienām no Žagarkalna tuvējās apkārtnes mājām. Viņa ir Jura Žagara trešā sieva, un abi kopā sabiedrībā parādījās 2009.gada pavasarī. Pirms tam Juris bija precējies ar kamerorķestra «Sinfonietta Rīga» izpilddirektori Indru Lūkinu (šajā laulībā dzimusi meita Ieva) un filosofi Tatjanu Žagari (šajās laulībās dzimuši aktiera dēli Matīss un Jānis).

Žagars apprecējās nedēļā, kad risinājās viņa organizētais Cēsu Mākslas festivāls.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu