Sociālo tīklu slavenība Nr. 1 - Riana (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Slavenības mūsdienu tehnoloģijas ļoti veiksmīgi izmanto savās interesēs, un nu žurnāls «Forbes» iepriecinājis «Twitter» un «Facebook» izmantotājus, apkopojot skaitļus un nosakot populārāko slavenību.

Izdevums apkopojis to superzvaigžņu sarakstu, kuriem ir visvairāk sekotāju sociālajos tīklos «Facebook» un «Twitter». Jāpiebilst, ka šajā kategorijā galvenie smagsvari izrādījušies mūziķi.

Foto: twitter.com

Pirmajā vietā ar 59 600 000 sekotāju «Facebook» un 23,8 miljoniem sekotāju «tviterī» ieņem par popa princesi dēvētā dziedātāja Riana. Par uzvaru Barbadosas skaistulei jāpateicas savam ieradumam dalīties ar lasītājiem pārdomās par dzīvi un ievietot tīmeklī visneiedomājamākās fotogrāfijas: Riana ar alkohola glāzi rokā, Riana peldkostīmā un Riana ar draudzenēm uz jahtas. Tas viss ir pārspējis iepriekšējos «Twitter» rekordus.

Foto: twitter.com

Viņai pa pēdām ar 52 miljoniem sekotāju «Facebook» seko ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga, kuras pielūdzējiem ir iespēja uzzināt visus jaunumus par savu iecienīto dziedātāju. Savukārt sociālajā mikroblogošanas tīklā «Twitter» dziedātāja uztur visnotaļ kārtīgu imidžu, fotogrāfijās demonstrējot salīdzinoši elegantus tērpus un frizūras.

Foto: twitter.com

Līderu trijnieku noslēdz tīņu elks - dziedātājs Džastins Bībers. Dzimtajā Detroitā vien «Twitter» viņa jaunumus izlasa 11 900 000 cilvēku, savukārt «Facebook» savu mīlestību dziedātājam pauž 60 miljoni pielūdzēju. Savukārt Bībers velti nešķiež laiku tukšai pļāpāšanai, bet sociālos tīklus izmanto sava jaunā albuma «Believe» reklamēšanai.

Vis, vis, vis... desmitniekā iekļuvis arī Eminems, kuram pietrūka pavisam nedaudz, lai tiktu trijniekā (iespējams, tam traucēja bargais skatiens, ar kādu viņš no fotogrāfijas noraugās uz sava profila apmeklētājiem), Keitija Perija (5.vieta) un Šakira, kura ierindojusies 6.vietā. Viņa ļoti viesmīlīgi sagaida ikvienu jaunu savas lapas apmeklētāju, bet 50 000 000. sekotāja parādīšanos nosvinēja, atzīmējot šo faktu ar nelielām svinībām un savā profilā ievietojot skaistu fotogrāfiju.

Vēl desmitniekā meklējams Krištianu Ronaldu (7.), Teilore Svifta (8.), Lils Veins (9.) un Selēna Gomesa (10.)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu