Vanesa Paradī nevēlas runāt par Depu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kopš dziedātājas Vanesas Paradī un Džonija Depa šķiršanās ir pagājuši jau vairāki mēneši, taču pāris joprojām nekomentē šķiršanās iemeslus un tālākos plānus. Turklāt Deps un Paradī joprojām uztur ģimeniskas saites - viņi kopā pavada atvaļinājumu un apmainās ar vērtīgām dāvanām.

Taču Vanesa, šķiet, nolēmusi pārtraukt klusēšanu: septembrī klajā nāks vairāki izdevumi, kuros dziedātāja apspriež mīlestības tēmu un piemin arī paredzamo šķiršanos (Vanesa intervijas sniedza pirms pāra oficiālās šķiršanās).

Intervijā franču žurnālam «ELLE» 39 gadus vecā aktrise stāsta: «Nezinu, kāds ir laimes noslēpums, taču domāju, ka laimīgu attiecību ķīla ir tas, ka attiecības nav spiesta lieta. Neieredzu frāzi: «Jums jāstrādā pie attiecībām!» Jums tajās vienkārši jābūt. Un es vēlos būt tieši tur, kur esmu pašlaik.»

«The New York Post» publicējis aktrises citātu, kas atspoguļo Vanesas un Depa attiecības: «Neko nevar apgalvot pavisam droši, taču, ja mīlestībā kāds aspekts nedarbojas kopš paša sākuma, tad nekas arī neizdosies. Un nespiediet uz to.»

Vēlāk Paradī atzinusies, ka presē publicētās baumas lasīt ir sāpīgi un ka viņai joprojām ir grūti runāt par Džoniju Depu: «Es par viņu [Džoniju Depu] nevēlos runāt. Kurš ir teicis, ka māksliniekiem jāpārdod sava dvēsele, izliekot to vispārējai apskatei? Mans pienākums ir reklamēt filmu [«Cornouaille»] un manus albumus, taču jūs pat nevarat iedomāties, kā tas ir - ka cilvēki tavas sāpes izmanto biznesam... Tas, kas notiek ar mums, - tā ir tikai mūsu darīšana.»

Tiesa, Vanesa neskumst un apgalvo, ka turpina ticēt mīlestībai. Intervijā žurnālam «Harper's Bazzar» viņa atgādina: «Mīlestība ir visstiprākā un vienlaikus - vistrauslākā lieta, kas mums dzīvē dota.»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu