Seriālu «Eņģeļu māja» filmē šikos apartamentos (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Lai arī LTV skatītāju iecienīto seriālu «Eņģeļu māja» sāks rādīt tikai oktobrī, jau pilnā sparā vienā no Ropažu ielas jaunceltnēm norit jauno sēriju filmēšana. Speciāli šim nolūkam seriāla filmēšanas grupa iekārtojusi omulīgus apartamentus, kuros kopā ar mīļoto mitinās seriāla galvenā varone - psihoterapeite Anna, ko atveido Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska.

Seriāls «Eņģeļu māja» būs skatāms no oktobra līdz decembrim 36 sēriju garumā. Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā seriāla notikumi tiek filmēti Rīgas Ropažu ielas jaunceltnēs. Šoreiz seriāla filmēšanai iekārtots jauns un plašs dzīvoklis, kurā apmetusies psihoterapeite Anna, ko atveido Inese Kučinska ar savu draugu, Aleksandru, kura lomā iejuties Valmieras teātra aktieris Tālivaldis Lasmanis.

Jaunos seriāla apartamentus - virtuvi, guļamistabu un vasaras terasi iekārtojusi jaunā dizainere Andra Hince. Apmēbelēt jaunos apartamentus palīdzēja sponsori, bet virtuves iekārta atvesta no Latvijas televīzijas studijas un mazliet uzfrišināta. Iekārtojot Annas un Aleksandra mitekli svarīgi bijis radīt turīgu ļaužu mitekli, jo Aleksandrs ir saņēmis mantojumu.

Režisora Armanda Zvirbuļa veidotajā seriālā «Eņģeļu māja» lomas atveido Inese Kučinska, Ģirts Jakovļevs, Lilita Ozoliņa, Ivars Puga, Intars Rešetins, Dita Lūriņa, Egons Dombrovskis, Ieva Puķe, Skaidrīte Putniņa, Tālivaldis Lasmanis, Artūrs Krūzkops, Normunds Laizāns un daudzi citi aktieri.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu