Latviešu operdīva izdzīvo savu mīlas stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Šobrīd izcilā latviešu operdziedātāja Inese Galante, kura jau šīs nedēļas beigās atklās gadskārtējo festivālu «Summertime. Aicina Inese Galante», izdzīvo pati savu mīlas stāstu ar Minhenes radio žurnālistu Franku Manholdu, raksta žurnāls «Privātā Dzīve».

Operdziedātāja Inese Galante ar savu draugu - Minhenes radio žurnālistu Franku Manholdu
Operdziedātāja Inese Galante ar savu draugu - Minhenes radio žurnālistu Franku Manholdu Foto: no privātā arhīva

Savukārt Ineses seju pirmo reizi Franks ieraudzījis raidījumā, ko Itālijas TV veidoja Ziemassvētkos Vācijā. Lai gan tas bija koncertieraksts, Inese šajā raidījumā stāstīja par savu dzimto Latviju un Rīgu. Šo ierakstu translēja daudzi Eiropas TV kanāli. Tobrīd Franks jau ilgāku laiku bija šķīries no pirmās sievas - vecākas mūziķes un gaišreģes, ar ko apprecējās 24 gadu vecumā.

Šad tad Franks vada koncertus un, ja vajadzīgs, vāciski pārtulko tekstu no angļu un franču valodas. Viņam ir liela mūzikas baudītāja pieredze, turklāt viņš savulaik pats spēlējis vijoli.

Tagad, kā raksta «Privātā Dzīve», Frankam patīk arī latviešu valoda un viņš Inesei latviski dzied Raimonda Paula komponēto «o donna, donna, donna Inese, bez tavas mīlas esmu noguris»... Bet reizēm viņš savai mīļotajai lasa dzeju franču valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu