Berezinai un Balcerim vienādas sporta bikses (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Latviešu dziedātāji Sabīne Berezina un Emīls Balceris no Rīgas autoostas ar tālsatiksmes autobusu devās uz Maskavu, kur piedalīsies starptautiskā jauno dziedātāju konkursā «Pirogovsky Rassvet». Dodoties tālajā ceļā, Sabīne un Emīls bija tērpušies sportiska stila apģērbos, tā, lai autobusā būtu ērti un komfortabli.

Sabīni Berezinu un Emīlu Balceri tālajā ceļā uz Piemaskavā notiekošo konkursu pavadīja arī Sabīnes mamma Nijole Berezina, kas jau ilgus gadus vada vokālo studiju «Aprīļa pilieni» un ir abu dziedātāju vokālā pedagoģe.

Sabīne Berezina un Emīls Balceris, dodoties tālajā ceļā uz Maskavu, izvēlējušies ērtu sporta stila apģērbu
Sabīne Berezina un Emīls Balceris, dodoties tālajā ceļā uz Maskavu, izvēlējušies ērtu sporta stila apģērbu Foto: Ingrīda Punka

Pirms došanās uz Maskavu Nijole sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāja, ka uz šo konkursu bija pieteikušies vairāki vokālisti, bet tikai Sabīnei un Emīlam izdevās iekļūt tā finālā.

Uz Maskavu Sabīne un Emīls devās ar tālsatiksmes autobusu. Lai tālajā ceļā būtu ērti, dziedātāji, it kā sarunājuši, bija tērpušies sporta stila apģērbā, pat bikses abiem bija izvēlētas vienādā pelēkā tonī.

Abi dziedātāji jau iekārtojušies vienā no Piemaskavas viesnīcām un gatavojas konkursa finālam, kas norisināsies 11. augustā. Starptautiskajā jauno dziedātāju konkursā «Pirogovsky Rassvet» piedalās 17 dziedātāji no dažādām pasaules valstīm. Sabīnei un Emīlam būs jākonkurē arī ar pērnā gada mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» dalībnieku Rodžeru Riko no Brazīlijas.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu