Vents Armands Krauklis ar lustīgu ballīti nosvin kāzas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Venta Armanda Kraukļa privātais arhīvs

Bijušais Saeimas deputāts un grupas «Bumerangs» mūziķis Vents Armands Krauklis (48) un viņa sieva, uzņēmēja Līga Avota-Kraukle (29) salaulājās Annas muižā maģiskajā datumā 11.11.11., bet kāzu ballīti tuviniekiem un draugiem rīkoja šovasar. Pa šo laiku paaudzies arī abu dēlēns Tomass (1,4 gadi), kurš arī piedalījās māmiņas un tēta kāzu svinēšanā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» ekspolitiķis un bijušais Valkas mērs Vents Armands Krauklis atklāj, ka kāzu ballīte tika rīkota kā dārza svētki Valkas pusē ģimenes lauku mājās «Rubeņos». «Tā kā esmu daudzu dažāda lieluma pasākumu scenārija autors, ieskaitot visas «Bumeranga» koncertprogrammas, tad kāzu svinību koncepcija pieder man, bet daudzas jaukas detaļas izdomājām kopā ar sievu Līgu un vedējiem, kas ir mūsu ģimenes draugi, - Ivaru un Daigu, kuri bija sarūpējuši arī vairākus patīkamus pārsteigumus,» stāsta ekspolitiķis.

Saulainā vasaras dienā Līga un Vents Armands nosvinēja savas kāzas, kuras oficiāli tika reģistrētas pērn maģiskajā datumā - 11.11.11
Saulainā vasaras dienā Līga un Vents Armands nosvinēja savas kāzas, kuras oficiāli tika reģistrētas pērn maģiskajā datumā - 11.11.11 Foto: Venta Armanda Kraukļa privātais arhīvs

Vents Armands ar Līgu salaulājās jau pērn maģiskajā datumā - 11.11.11. Gredzeni tika mīti Annas muižā. «Jau tad paziņojām, ka kāzu ballīti rīkosim vasarā pie sevis mājās, lai ir lustīgi, plašā radu un draugu lokā. Tas arī lieliski izdevās. Daudz dziedājām, gan no speciālām vedēju radītām kāzu dziesmu grāmatām, kurās bija manas un Līgas mīļākās dziesmas, gan karaoki. Jāteic, ka vienmēr dziedam gan ģimenes pasākumos, gan tradicionālajos latviešu svētkos,» atmiņās par jautro kāzu svinēšanu dalās Krauklis.

Vaicājot, kā notiekošais pasākums patika abu dēlēnam Tomasam, kuram ir gads un četri mēneši, tētis nosaka, ka dēlēns jau ir pieradis pie lieliem pasākumiem, tādēļ kāzu ballītē esot juties kā zivs ūdenī. «Dēliņam bija arī daudz rotaļbiedru un auklētāju, jo svinībās piedalījās kupls draugu un radu bērnu pulks,» piebilst tētis.

Saposušies kāzu tērpos, Līga un Vents Armands tika izvizināti zirga pajūgā
Saposušies kāzu tērpos, Līga un Vents Armands tika izvizināti zirga pajūgā Foto: Venta Armanda Kraukļa privātais arhīvs

Svinot kāzas, Līga atkārtoti tērpās savā līgavas kleitā, ko pērn iegādājās Rīgā, kāzu salonā «Beautiful day», savukārt Vents par godu šim notikumam bija iegādājies gaišu uzvalku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu