Dikļu pils Dārza svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

12.augustā no plkst.12:00 Dikļu pilī notiks gadskārtējie pils Dārza svētki.

Svētkus atklās Dikļu pūtēju orķestris, turpinājumā pils parkā viesus priecēs TDA «Gauja», kamerkoris «Kaķi» un ģitārists Kristaps Bedrītis, kurš uzstāsies Vasaras terasē. Tāpat būs pieejamas dažādas radošās darbnīcas, vīna degustācijas, Valmiermuižas alus un Valtera Zirdziņa Kulinārie labirinti. Šogad īpaši būs padomāts par mazāko pils viesu izklaidēm - Vindas radošās darbnīcas, zīmēšanas nodarbības un kopā ar vecākiem varēs izvizināties zirga pajūgā.

Svētku kulminācijā,

pils parkā būs skatāma Jāņa Lūsēna dziesmu spēle «Īkstīte» ar Arti Robežnieku, Valdi Liepiņu, Juri Strengu, Ievu Pļavnieci, Sarmīti Rubuli, Olgu Dreģi u.c. aktieriem, kā arī bērniem no «Satikšanās teātrī» radošās nometnes.

Biļešu cenas uz Dikļu pils Dārza svētkiem: Dikļu pilī un Biļešu paradīzē iepriekšpārdošanā 3 Ls, pasākuma dienā 4 Ls. Ģimenes biļetes (vecāki un bērni līdz 18 gadu vecumam) iepriekšpārdošanā 8 Ls, pasākuma dienā 10 Ls. Ģimenes biļetes iespējams iegādāties Dikļu pilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu