Makartnijam par uzstāšanos olimpiādē samaksā 1 mārciņu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais «The Beatles» dalībnieks Pols Makartnijs par uzstāšanos Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā saņēmis honorārā vienu angļu mārciņu.

Olimpisko spēļu organizatori atklājuši, ka daudzas pasaules zvaigznes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā bija ar mieru uzstāties bez maksas, bet oficiālais līgums paredzēja citus nosacījumus.

Tādējādi Pols Makartnijs un viņa skatuves kolēģi Maiks Oldfīlds, reperis Dizijs Raskals un dziedātāja Emeli Sandē par savu šīs vasaras iespaidīgāko uzstāšanos no olimpisko spēļu organizatoriem saņēma vienu mārciņu. Par nelielo honorāru Polam Makartnijam nav ko bēdāties, jo viņa bagātība tiek novērtēta vairāk nekā viena miljarda angļu mārciņu apmērā.

Tiesa gan, ne jau visiem skatuves māksliniekiem, kuri piedalījās vērienīgajā olimpiādes atklāšanas ceremonijā, bija tik niecīgs honorārs. Daudziem māksliniekiem, kuri uzstājās olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, tika samaksāts pieklājīgi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu