TV dīvas Annas Rozītes spilgtākie vasaras piedzīvojumi (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV dīva Anna Rozīte pēc vasaras atvaļinājuma atgriezusies TV3 raidījuma «Kinomānija» filmēšanas laukumā. Tiesa gan, ar to Annas atvaļinājums vēl nav noslēdzies, jo TV dīva kopā ar ģimeni turpina apceļot Latviju, atpūsties pie dabas, kā arī pēc divu gadu pārtraukuma viņa plāno pavizināties ar ūdensslēpēm.

Kino cienītāju iemīļotais TV3 raidījums «Kinomānija» šomēnes pēc neliela vasaras atvaļinājuma atgriežas pie saviem skatītājiem, lai vēstītu par jaunāko, aktuālāko un interesantāko kino pasaulē. Pie kinomīļiem atgriezīsies arī raidījuma vadītāji Anna Rozīte ar Kasparu Zlidni, kuri vasarā smēlušies enerģiju jaunajai sezonai.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna Rozīte atklāj: «Sezona sākusies pozitīvi. Bija prieks satikt kolēģus pēc neliela atvaļinājuma. «Kinomāniju» mēs filmējam reizi divās nedēļās, tāpēc nevarētu teikt, ka tagad mans atvaļinājums ir beidzies.

Turpinu baudīt vasaru un dzīvi. Pēc iespējas vairāk cenšos apceļot Latviju un uzturēties pie dabas, nodarboties ar dažādiem siltās sezonas sporta veidiem. Šogad uzsvaru lieku uz riteni, skrituļslidām un ceru, ka šajā vasarā vēl paspēšu pabraukāt ar ūdens slēpēm. Nedaudz protu. Vienīgi divus gadus neesmu braukusi.

Tāpat arī cenšos iemīlēt mūzikas festivālus, jo tie pēdējos gados ir kļuvuši par mūsu sabiedrības vasaras neatņemamu sastāvdaļu.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu