Dzelme pēc meitiņas dzimšanas izskatās lieliski (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Uz Dailes teātra kolektīva jaunās sezonas sanāksmi, kā arī aktieru un radošo darbinieku tradicionālās kopbildes tapšanu bija ieradusies arī jaunā māmiņa Elīna Dzelme. Šā gada 2. jūlijā aktrise Elīna Dzelme un režisors Dž. Dž. Džilindžers kļuva par meitiņas Hannas vecākiem. Aktrise pēc meitiņas dzimšanas burtiski staro un ir lieliskā formā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Elīna pastāstīja, ka šajā sezonā jau atgriežas uz skatuves. Aktrise atklāj, ka ir noilgojusies pēc teātra un skatuves, jo grūtniecības laikā baudīja atvaļinājumu. «Nagi jau mazliet niez. Domāju, ka arī bērniņam no tā, ka es mazliet pastrādāšu, sliktāk nebūs. Mēs jau esam ļoti radoša ģimene. No septembra sākšu pa vakariem spēlēt izrādes, bet mēģināt jauniestudējumu oktobrī pie režisora Mārtiņa Eihes,» par atgriešanos teātrī stāsta aktrise.

Vaicājot, kā Elīna tiek galā ar māmiņas pienākumiem, viņa atklāj: «Manuprāt, viss ir kārtībā. Mācos un baudu. Turklāt kolēģes, arī jaunās māmiņas Ilzes Ķuzules-Skrastiņas padomi lieti noder.»

Aktrise priecājas, ka meitiņa piedzimusi tieši vasarā, kad ir silts un saulains un mazo var vest pastaigās. «Tas ir jauki, ka bērniņš nav jātuntuļo un nav jāmin, kurā kombinezonā bērniņš nepārkarsīs,» skaidro jaunā māmiņa.

Ja Elīnai un Džilindžeram jādodas ārpus mājas, tad abu meitiņu pieskata auklīte, kas ir uzticama, jo ir no aktrises ģimenes loka. «Ļoti jauka auklīte mums ir, jo svešam cilvēkam es tik mazu bērniņu vēl neuzticētu. Ar auklīti mums tiešām ir paveicies,» viņa skaidro.

Jaunās māmiņas, aktrises (no kreisās) Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Elīna Dzelme ir lieliskā formā
Jaunās māmiņas, aktrises (no kreisās) Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Elīna Dzelme ir lieliskā formā Foto: Sejas.lv
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu