Apprecējies «Instrumentu» dalībnieks Reinis Sējāns (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šķiet, Sējānu kuplajai ģimenei šis ir īsts precību mēnesis: pirms pāris nedēļām apprecējās mūziķa Jura Sējāna jaunākā meita Līva, savukārt pagājušās nedēļas nogalē apsievojies Jura brāļa Leona dēls Reinis Sējāns (Reynsi) - viņš apprecējies ar grupas «The Wow» solisti Maiju Gaili.

Par priecīgo notikumu informācija - «Reynsi & Maija's big day» («Reiņa un Maijas lielā diena») bildes un draugu un paziņu laba vēlējumi atrodami grupas «Instrumenti» lapā portālā «Facebook.com».

Aizvadītās nedēļas nogalē apprecējies grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns un grupas "The WoW" soliste Maija Gaile
Aizvadītās nedēļas nogalē apprecējies grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns un grupas "The WoW" soliste Maija Gaile Foto: facebook.com

Maija un Reinis kopā mācījās Emīla Dārziņa mūzikas skolā. Abi ir pazīstami jau divdesmit gadus, bet tikai pēc skolas beigšanas uzsāka attiecības, kas ilgst sešus gadus.

Kāzu ceremonija notika 28. jūlijā Jaunmoku pils dārza lapenē. Vēlāk svinības turpinājās draugu un ģimenes lokā Kurzemes pusē.
Vedēju gods uzticēts Leldei Ozoliņai un Jānim Šipkēvicam.

Vakara sākumā dejas notika īru tautas mūzikas pavadījumā, pēc pusnakts pie DJ pults sēdās Artūrs Mednis.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu