Dima Bilans ar mīļoto sauļojas un peldas Jūrmalā (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Kādreiz skandalozās Krievijas meiteņu grupas «t.A.T.u» soliste Jūlija Volkova un dziedātājs Dima Bilans Jūrmalā notiekošajā mūzikas festivālā «Jaunais vilnis 2012» nevairījās izrādīt, ka abu starpā virmo romantiskas jūtas un kaisle. Jūrmalā skatuves kolēģi un mīlnieki laiku vadīja kopā, abi vienā no tveicīgajām dienām devās peldēties un sauļoties uz pludmali.

Jūlija Volkova un Dima Bilans apvienojās šā gada sākumā, kad abi kopā ierakstīja un iesniedza Krievijas Eirovīzijas atlasē dziesmu «Back To Her Future». Tiesa gan, Jūlijas un Dimas duetu izkonkurēja Krievijas folkloristes «Buranovas večiņas». Arī pēc Krievijas Eirovīzijas fināla Jūlija un Dima turpināja sadarboties. Kopš tā laika Krievijas šovbiznesa aprindās sāka klīst dažādas runas par jaunizveidoto duetu. Vieni runāja, ka abu uzspēlētās attiecības ir lielisks reklāmas triks, bet citi atzina, ka Jūlija un Dima viens otrā ieskatījušies un abu starpā uzvirmojušas jūtas.

Lūk, cik efektīgā formā ir Krievijas skandalozā dziedātāja Jūlija Volkova
Lūk, cik efektīgā formā ir Krievijas skandalozā dziedātāja Jūlija Volkova Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Arī aizvadītajā nedēļā, kad Jūrmalā norisinājās mūzikas festivāls «Jaunais vilnis» abi dziedātāji gan uzstājās uz Dzintaru koncertzāles skatuves, gan prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Любовь-сука». Turklāt brīvajā brīdī dzīvesstila portāls «Sejas» abus mīlniekus sastapa Jūrmalas pludmalē netālu no Dzintariem, kad abi sauļojās un peldējās jūrā.

Jūlija Volkova un Dima Bilans Jūrmalas pludmalē
Jūlija Volkova un Dima Bilans Jūrmalas pludmalē Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu