Toms Krūzs esot scientoloģijas upuris (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Scientoloģijas baznīcas dibinātāja Rona Habarda mazmazdēls nodēvējis Holivudas aktieri Tomu Krūzu par scientoloģijas upuri.

«Toms Krūzs ir vēl viens mana vecvectēva fantāzijas upuris,» Džeimijs Devolfs sacīja intervijā kanālam CBS. Radinieku viņš raksturoja kā «patuklu, rudu, harismātisku, melīgu, blēdīgu pseidozinātnisku pašpalīdzības grāmatu autoru».

Devolfs piebilda, ka, viņaprāt, aktrisei Keitijai Holmsai nācās bēgt no vīra. «Jo vairāk pavērās priekškars, jo vairāk viņa baidījās,» viņš teica. Vīrietis sacīja, ka scientoloģija izpostījusi viņa ģimeni un likusi vectēvam Ronam Devolfam nomainīt uzvārdu, kad tas izstājies no baznīcas.

Devolfs norādīja, ka viņa māte nekad neesot runājusi par scientoloģiju. «Tā iznīcināja gan viņas vectēvu, gan arī tēvu,» viņš pastāstīja.

Pirms divpadsmit gadiem Devolfs izveidoja videoklipu par saviem radiniekiem, ko vēlāk ievietoja vietnē «Youtube». Tas kļuva populārs, taču izpelnījās scientoloģijas piekritēju dusmas.

«Pēc divām vai trijām dienām scientoloģijas atbalstītāji klauvēja pie manām durvīm, stāstot, ka vēlas ar mani uzstāties. Viņi man sekoja,» atceras Devolfs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu