Jūrmalā gaida ierodamies miljardieri Abramoviču (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šogad atšķirībā no iepriekšējiem «Jaunā viļņa» festivāla koncertiem VIP ložas konkursa otrajā dienā bija pustukšas un no ietekmīgiem oligarhiem ne vēsts, arī slēgtā ballīte, kas norisinājās Jūrmalā Krievijas slavenību iecienītajā restorānā «36. līnija», noritēja mierīgā gaisotnē, bez zvaigžņu trakulībām. Taču kuluāros klīst runas, ka tuvākajās dienās Jūrmalā ieradīsies krievu miljardieris Romans Abramovičs.

Nav nekāds brīnums, ka arī šogad Jūrmalā «Jaunā viļņa» laikā varētu ierasties viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem – Romans Abramovičs. Viņš jau reiz viesojies gan Rīgā, gan Jūrmalā. 2010. gadā Abramovičs bija ieradies Jūrmalā uz Krievijā populārā komponista Igora Krutoja 56. dzimšanas dienas svinībām, kas norisinājās elitārajā klubā «La Riva». Pa Jūrmalu ietekmīgais miljardieris pārvietojās neuzkrītošas krāsas «Volkswagen» busiņā.

Tiesa gan, uz Dzintaru koncertzālē notiekošajiem «Jaunā viļņa» koncertiem Abramovičs tā arī neieradās, bet gan gaišā dienas laikā savu apsargu pavadībā pastaigājās pa Jūrmalas pludmali. Abramovičs arī viesojies pie uzņēmēja Aināra Gulbja SWH ēkā Skanstes ielā.

Viesojoties Latvijā, Abramovičs mitinājās savā 64,5 miljonus vērtajā jahtā «Pelorus», kas bija pietauvota Rīgas pasažieru ostā.

Viena no pasaulē bagātākā cilvēka Romana Abramoviča jahtām -  "Eclipse"
Viena no pasaulē bagātākā cilvēka Romana Abramoviča jahtām - "Eclipse" Foto: Reuters/Scanpix

Arī šobrīd Krievijas mediju aprindās tiek lēsts, ka uz Igora Krutoja 58. dzimšanas dienu vai ciemos pie drauga, krievu izcelsmes miljardiera, a/s «Latvijas balzams» īpašnieka Jurija Šeflera Jūrmalā varētu ierasties krievu miljardieris Romans Abramovičs.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu