Dima Bilans iemīlējis skandalozo Volkovu (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Festivāla «Jaunais vilnis 2012» atklāšanā ar romantisku paziņojumu klajā nācis Krievijas dziedātājs Dima Bilans. Viņš vairs neslēpj savas attiecības ar kādreiz skandalozās Krievijas meiteņu grupas «t.A.T.u» solisti Jūliju Volkovu.

Jau pirms «Jaunā viļņa» atklāšanas Krievijas šovbiznesa kuluāros tika lēsts, ka festivāla laikā Jūrmalā Dima Bilans un Jūlija Volkova paziņos par abu attiecībām. Piepildījās runas, un pēc sava muzikālā priekšnesuma «Jaunā viļņa» atklāšanas koncertā Jūlija un Dima intervijā ar medijiem atzina, ka abi kopā ir kā pāris. «Vai tad jūs no malas neredzat, ka mūsu starpā ir jūtas?» retoriski uz žurnālistu jautājumu atvaicāja Jūlija. Savukārt Dima Bilans atklāja, ka abi dziedātāji vēl nav saderinājušies, kā arī par kāzām nedomā. «Mums arī tāpat abiem kopā ir labi,» noteica Bilans.

Pēc atklāšanas koncerta viesnīcā «Hotel Jūrmala SPA» Dima un Jūlija rīkoja sava jaunā videoklipa «Любовь-сука» prezentācijas ballīti. Ar nelielu koncertu ballētājus priecēja gan Jūlija, izpildot kādreiz skandalozās Krievijas meiteņu grupas «t.A.T.u» hitus, kā arī izskanēja Dima un Jūlijas duets. Ar jaunā videoklipa tapšanu dueta partnerus apsveica arī Dima Bilana menedžere Jana Rudkovska, kura no skatuves paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās, Jana jau ilgus gadus ir kopā ar Krievijas populāro daiļslidotāju Jevgeņiju Pļuščenko.

Visu vakaru Volkova un Bilans neslēpa savas jūtas, abi staigāja rociņās sadevušies, mīlinājās un skūpstījās. Tiesa gan, Krievijas šovbiznesa aprindās par jaunizveidoto pārīti klīst runas, ka Jūlijas un Dimas attiecību stāsts ir veiksmīga reklāma, lai popularizētu savu duetu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu