Vitnijas Hjūstones kleitas pārdos izsolē (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Likumsakarīgi, ka pēc ievērojamu cilvēku nāves viņu tuvinieki un ģimene cenšas iemūžināt aizgājušās zvaigznes vārdu: viņi izdod biogrāfiskas grāmatas, kā to izdarījis, piemēram, Eimijas Vainhausas tēvs, rīko piemiņas vakarus ar slavenību piedalīšanos vai aizgājēju lietas izpārdod izsolēs.

Pavisam drīz tiks izsolītas leģendārās dziedātājas Vitnijas Hjūstones kleita, kas viņai bija mugurā, spēlējot filmā «Miesassargs».

Izsolē «Profiles in History», kas 28.jūlijā norisināsies Losandželosā, tiks izsolītas lietas ar interesantu vēsturi, tostarp jau minētā Vitnijas Hjūstones kleita no filmas «Miesassargs»; tērps, kas viņai bija mugurā 1988.gada «Grammy» balvas pasniegšanas ceremonijā, kā arī kleita, kas redzama dziesmas «Queen of theNight» videoklipā.

Tāpat izsolē varēs iegādāties Dženiferas Lopesas kleitu un divus Britnijas Spīrsas skatuves tērpus - vienu no klipa dziesmai «Circus», otru - no dziesmas «Oops!.. I Did it Again» prezentācijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu