Krūzam scientologi atraduši jaunu līgavu (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šķiet, aktieris Toms Krūzs, kurš tikko izšķīrās no savas trešās sievas - aktrises Keitijas Holmsas -, īsti nedabūs izbaudīt vecpuišu dzīves jaukumus, jo viņa domubiedri no scientoloģijas baznīcas aktierim jau piemeklējuši līgavu. Šai lomai esot izvēlēta 27 gadus vecā latīņamerikāņu izcelsmes aktrise Jolanda Pekoraro.

«Krūza nākamā dzīvesbiedrene būs mūsu baznīcas pārstāve,» portāls «Radar Online» citē kādu scientoloģijas ekspertu, kurš tabloīdam «National Enquirer» komentējis kinozvaigznes privāto dzīvi.

Jaunā «mis Krūza» tiek raksturota kā «scientoloģijas princese, kas ideāli piestāv Krūzam». Ar Rona Habarda mācību meitene aizrāvusies kopš 13 gadu vecuma, un arī viņas vecāki ir šīs reliģijas piekritēji.

Jaunā latīņamerikāņu izcelsmes aktrise Jolanda Pekoraro, iespējams, varētu kļūt par nākamo "mis Krūzu"
Jaunā latīņamerikāņu izcelsmes aktrise Jolanda Pekoraro, iespējams, varētu kļūt par nākamo "mis Krūzu" Foto: Ekrānšāviņš

Krūzs ar Jolandu esot iepazinies jau 2004.gadā Spānijā, kur tika atklāta scientoloģijas baznīca un, kā vēsta zvaigznei tuvi avoti, viņu apbūris jaunās aktrises talants un skaistums. Starp abiem uzliesmojis īslaicīgs romāns, kas tomēr dažādu iemeslu dēļ nav turpinājies. Vēlāk Krūzs it kā esot apmaksājis meitenes mācības kādā prestižā scientoloģijas skolā Losandželosā.

Tiesa, Jolanda Pekoraro nav brīva - viņai ir draugs, arī scientologs. Tiesa, aktrise sarunās ar presi koķetējot ir teikusi, ka nav ne precējusies, ne saderinājusies.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu