Dženifera Lopesa atlaista no darba (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Populārā ASV televīzijas šova «American Idol» veidotāji atteikušies no sadarbības ar populāro dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu, jo nespēj apmierināt viņas finansiālās prasības.

Par atlaišanas iemeslu tiek minēts nesamērīgi augstais honorārs, ko Lopesa pieprasījusi projekta producentiem. Par piedalīšanos šova pirmajā sezonā Lopesa saņēma 12 miljonus USD, otrajā pieprasīja 15 miljonus USD, pamatojoties uz to, ka kļuvusi par vientuļo māti, kurai vienai jāapgādā bērni. Savukārt trešajā sezonā Dženifera izrēķināja, ka viņai pienākas jau 17 miljoni USD...

Iepriekšējās sezonās šova veidotāji piekrita Lopesas noteikumiem, bet šosezon secināja, ka dziedātāja viņiem izmaksā pārlieku dārgi.

Dženiferas pēdās sekoja vēl viens šova tiesnesis - mūziķis Stīvs Tailers. Viņa aiziešanas iemesls gan ir cits: mūziķis vairāk laika vēlas veltīt darbam grupā «Aerosmith», kura pēc astoņu gadu pārtraukuma laidusi klajā jaunu videoklipu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu