Demijas Mūras meitas atteiksies no mātes (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieru Demijas Mūras un Brūsa Villisa pieaugušās meitas ir nogurdinājušas mātes aktivitātes, tādēļ viņas nolēmušas ar tiesas palīdzību piespiest māti likt viņas mierā. Meitenes jau savākušas visus tiesas procesam nepieciešamos dokumentus.

Rumera (23), Skauta (20) un Talulu (18) jau pārtraukušas kontaktēties ar Demiju pēc beidzamajiem skandāliem, taču nu viņas arī nolēmušas nodrošināties juridiski.

«Demija viņām nepārtraukti zvana, sūta e-pastus, autoatbildētājā atstāj žēlabainus ziņojums, lūdzot viņai piezvanīt, taču meitām no tā metas nelabi,» stāsta kāds ģimenes draugs.

Pirms vairākiem mēnešiem 49 gadus vecā Demija Mūra šķīrās no sava dzīvesbiedra Eštona Kačera. Šis notikums viņai izvērtās par īstu traģēdiju, tādēļ Demija centās aizmirsties ar alkohola un psihotropo vielu palīdzību. Pēc smieklu gāzes pārdozēšanas viņa nokļuva slimnīcā.

Taču meitas ne tikai neatbalstīja novecojošo aktrisi, kuru visi bija pametuši viņai tik grūtajā laikā, bet arī, izmantojot advokātu palīdzību, no mātes norobežojās.

«Meitenes ar Demiju pārtrauca kontaktēties, un tas viņu iznīcināja,» stāsta aktrises draugs. «Tagad viņa atkal strādā un cenšas savākties, taču šis viņai ir ļoti grūts laiks.»

Taču, kā apgalvo eksperti, atteikties no mātes nav vienkārši: meitenēm būs nepieciešami nopietnāki argumenti par depresijā kritušās mātes apnicīgajiem zvaniem.

Jāpiebilst, ka Mūras un Vilisa bērni nav pirmās zvaigžņu atvases, kas atsakās no saviem vecākiem. 2009.gadā Kortnijas Lovas meita Frensisa atteicās no mātes, un tiesa aizliedza viņām tikties.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu