Samanta Tīna uz Latviju ved 9000 dolārus (86)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu ugunīgā dziedātāja Samanta Tīna jau šonakt atgriezīsies mājās ar deviņiem tūkstošiem dolāru no starptautiskā konkursa «Slāvu bazārs», kas norisinājās Baltkrievijas pilsētā Vitebskā.

Dziedātāja Samanta Tīna šogad pārstāvēja Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Slāvu bazārs». 20 dziedātāju konkurencē Samantai Tīnai izdevās izcīnīt 1. vietu, balvā saņemot 9000 dolāru. Samanta Tīna sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzīst, ka viņai tikt galā ar uztraukumu un stresu pirms uzstāšanās konkursā ļoti palīdzējuši vokālā pedagoga Nika Matvejeva padomi.

Samanta Tīna Vitebskā zirga mugurā
Samanta Tīna Vitebskā zirga mugurā Foto: Publicitātes foto

Konkursam dziedātāja bija sagatavojusi pašas radīto dziesmu «For Father», ko Latvijas klausītāji iepazina Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā, un dziesmu «Auga, auga rūžeņa», kas izskanēja kā Latvijas nacionālais hits. Trešā kompozīcija bija «Dziesma par tālo Dzimteni», kas daudziem ir palikusi atmiņā kā viena no kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesmām.

"Slāvu bazāra uzvarētāji - "Grand prix" ieguvējs Bobans Maisovskis no Maķedonijas un 1. vietas ieguvēja Samanta Tīna no Latvijas
"Slāvu bazāra uzvarētāji - "Grand prix" ieguvējs Bobans Maisovskis no Maķedonijas un 1. vietas ieguvēja Samanta Tīna no Latvijas Foto: Publicitātes foto

Samanta Tīna, dodoties uz konkursu, ļoti nopietni bija piestrādājusi pie sava skatuves tēla. Dziesmai «Auga, auga rūžeņa» Samanta bija tērpusies baltā kleitā, kas bija aizlienēta no Dailes teātra, - šajā kleitā izcilā latviešu aktrise Rēzija Kalniņa reiz filmējusies «Rūdolfa mantojumā». Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātājas menedžeris Juris Millers atklāj, ka vainags, kas vīts no 13 tumši sarkanām rozēm, tika pasūtīts ziedu salonā un izmaksājis 100 eiro.

Savukārt «Dziesmai par tālo Dzimteni» Samanta Tīna bija saposusies pašas un menedžera Jura Millera dizainētā tērpā, bet «For Father» dziedāja modes mākslinieka Kupiansky darinātā kleitā.

Rožu kronis, ar kuru Samanta rotājās dziesmā «Auga, auga rūžeņa», pēc pasūtījuma tika izgatavots par 100 eiro
Rožu kronis, ar kuru Samanta rotājās dziesmā «Auga, auga rūžeņa», pēc pasūtījuma tika izgatavots par 100 eiro Foto: Publicitātes foto

Konkursantu priekšnesumus vērtēja žūrija. Viņu vidū bija arī Latvijas dziedātāja Marija Naumova un populārā kaimiņzemes Igaunijas estrādes dziedātāja Anne Veski.

Gatavojoties konkursam «Slāvu bazārs», bijuši arī dažādi negadījumi. Dziedātājas menedžeris Juris Millers palicis pat bez portatīvā datora, kas nejauši nokritis zemē un sašķīdis.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu