Keitu un Viljamu samulsina internetā nopludinātās bildes (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone un viņas dzīvesbiedrs princis Viljams jūtas patiesi šokēti - publiskai apskatei nodotas ekskluzīvas bildes no medusmēneša, ko jaunlaulātie pirms gada pavadīja Seišeļu salās. Šīs fotogrāfijas publiskojis žurnāls «Woman's Day Australia».

Foto: Ekrānšāviņš

Žurnālisti gan uzdod loģisku jautājumu: kurš ir šo bilžu autors un kādēļ tās publicētas tieši tagad? Īpaši ņemot vērā apstākli, ka Keitai un Viljamam viņu medusmēnesī bija jābūt nodrošinātai pilnīgai anonimitātei...

Savukārt princis Viljams un hercogiene Ketrīna neslēpj to, ka jūtas pārsteigti un apbēdināti par šo bilžu publiskošanu.

Atgādināsim, ka, dodoties baudīt medus mēnesi, Ketrīna un Viljams lūdz presi ievērot viņu tiesības uz privāto dzīvi un nemēģināt iemūžināt viņu atpūtu. Visi izdevumi, ieskaitot «dzelteno» presi, respektēja Bekingemas pils lūgumu. Taču pēc gada austrāliešu žurnāls «Woman's Day» lauza neoficiālo vienošanos. Kādu iemeslu dēļ žurnāla vadība nolēma publicēt 15 ekskluzīvās fotogrāfijas, uz vāka uzliekot kliedzošu virsrakstu «Mūsu paradīze uz salas», nav zināms, jo nav saņemti nekādi komentāri.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu