Olgai Dreģei problēmu ar ieročiem nebūšot (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Režisora Māra Putniņa jaunajā filmā «Džimlai rūdi rallalāl!» piedalās arī lieliskā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, kura sarunā ar portālu «Sejas» atzina, ka viņai nav nekādu iebildumu ne pret armijas formas valkāšanu, ne pret šaušanu ar īstiem ieročiem.

Sastapta Ādažu poligonā, kur norisinās filmas kārtējās epizodes uzņemšana, aktrise šķiet mundra un enerģijas pilna, līdz ar saviem kolēģiem raiti maršējot un izpildot citas komandas.

«Man vienmēr ir patikusi disciplīna, un formā es tiešām jūtos ļoti labi: tā piedod kārtību, savākšanos un noteikti - atbildību tam, ko esam te uzņēmušies,» uzskata aktrise, uzsverot, ka arī ar šaujamieročiem (filmā paredzēta epizode, kur aktieri šauj ar īstiem ieročiem) viņai problēmu nebūšot.

«Esmu virsnieka sieva un kādreiz esmu gan šāvusi pīles, gan šāvusi mērķī, tādēļ domāju, ka tikšu galā! Tā ir liela bauda - trāpīt mērķī -, un ir vienalga, kāds ir mērķis!» Dreģe enerģiski apgalvo, gan piebilstot, ka pagaidām nezina, kāds ierocis viņai tiks uzticēts.

«Tad jau manīsim, ko režisors būs izdomājis,» smaida aktrise.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu