Agnese Drunka dosies dekrēta atvaļinājumā (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

TV3 raidījuma «Bez tabu» vadītāju Agnesi Drunku vēl divas nedēļas redzēsim TV ekrānos, un tad viņa dosies bērniņa gaidību atvaļinājumā.

Agneses Drunkas un mākslinieka Ginta Roderta ģimenei jau šīs vasaras nogalē pievienosies trešā atvase. Drunka un Roderts apprecējās pirms 12 gadiem. Ģimenē jau ir divi bērni - Fricis (12) un Līna (8).

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Agnese stāsta, ka jau pēc divām nedēļām viņa dosies dekrēta atvaļinājumā un pēdējos grūtniecības mēnešus pavadīs ģimenes lokā. TV raidījuma vadītāja atklāj, ka pēdējā laikā valstī uzlabojas demogrāfiskā situācija un viņa teju ik dienu pamana vairākas topošās māmiņas. «Tā jau ir, ja sieviete ir ar resnu punci, viņa pamana sievietes, kuras ir līdzīgā situācijā. Ja brauc ar konkrētas markas automašīnu, tad pamani tieši šīs markas spēkratus. Ja ir kāda bēda, tad cilvēks pamana tos, kuriem arī ir bēda. Tas ir pašsaprotami un loģiski, ka pievēršam uzmanību tam, kādā situācijā paši atrodamies,» viņa stāsta.

Agnese negrib piekrist, ka mūsu valstī demogrāfiskā situācija iet uz leju vien. «Situācijā, kādā mēs šobrīd dzīvojam, redzēt tik daudz sieviešu ar resniem punčiem, ir jāpriecājas, nevis jāsaka, ka mums viss ir slikti. Patiesībā viss ir brīnišķīgi,» teic TV raidījuma vadītāja.

Pēc bērniņa dzimšanas Agnese vis nedomā ilgu laiku pavadīt mājās. «Uz kādu brīdi, protams, pazudīšu no TV ekrāna. Esmu iedvesmojusies no kolēģes Evelīnas Kovaļevskas-Strazdiņas, kurai ir līdzīga pieredze, kā savienot darbu ar mazuļa audzināšanu,» viņa stāsta.

TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka jau šīs vasaras noslēgumā kļūs par māmiņu trešajam bērnam
TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka jau šīs vasaras noslēgumā kļūs par māmiņu trešajam bērnam Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv
Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu