Škutānam sirsnīgas attiecības ar daiļo kaimiņieni (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alise Kolosova un Valdis Škutāns
Alise Kolosova un Valdis Škutāns Foto: Publicitātes foto

Deju pasniedzējs un deju skolas vadītājs Valdis Škutāns aizvien biežāk saviesīgus pasākumus apmeklē burvīgās dejotājas Alises Kolosovas sabiedrībā. Izrādās, ka abi dejotāji ir ne tikai skatuves kolēģi, bet arī dzīvo kaimiņos, vienā no Ķīpsalas daudzdzīvokļu namiem.

Šonedēļ dejotāji Alise Kolosova un Valdis Škutāns kopīgi apmeklēja arī vasarīgo «Martini» ballīti, kas notika bāra «JUST» terasē. Vakars tika organizēts par godu jaunās «Martini» reklāmas zvaigznes meklējumiem, kas līdz 9. jūlijam notiek visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā.

Ielūgumā bija minēts, ka uz ballīti jāpucējas baltos tērpos. Arī Alise un Valdis, kā jau kaimiņiem pieklājas, bija saskaņojuši tērpus. Ar savu kaimiņieni Alisi Valdis sabiedrībā iziet aizvien biežāk.

«Mūs abus saista kaimiņu attiecības. Alise ir kabarē dejotāja, un mums abiem ir vienāds dzīves gājums. Mums sakrīt arī gaume un uzskati, un abiem kopā ir interesanti,» savu kaimiņieni Alisi raksturo Valdis. Dejotājs piebilst, ka dzīvo īstā brīvdomātāju jeb mākslinieku namā: viņš uz dzīvi apmeties vienā no Ķīpsalas daudzdzīvokļu mājām. Kā zināms, dejotāja Škutāna kaimiņi ir vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Lai arī Alise un Valdis ir skatuves kolēģi, nekādu plānu par kopīgu sadarbību uz skatuves abiem nav. «Alise ir solo dejotāja, bet es dejoju ar partneri,» viņš piebilst.

Šovasar Valdim darba esot pilnas rokas - viņš vēlas paplašināt savu deju skolu, atverot jaunu deju zāli. «Šobrīd mani audzēkņi nopietni gatavojas deju sacensībām Vācijas pilsētā Štutgartē, kas notiks laikā no 13. līdz 15. augustam,» viņš stāsta. Valdis Škutāns iesaistījies arī kopprojektā ar Uldi Marhilēviču un Dailes teātra aktrisi Rēziju Kalniņu, vadot bērnu tematiskās vasaras nometnes, kur savs laiks atvēlēts aktiermeistarības nodarbībām, dziedāšanai un dejošanai. «Es pilnībā šovasar esmu nodevies darbam,» uzsver dejotājs.

Viņš arī ieplānojis atvērt savu šūšanas salonu. «Sporta dejotājiem skatuves tērpi Latvijā ir liels deficīts. Latvijā nav tāda šuvēja, kas varētu vienam no maniem audzēkņiem uzšūt fraku. Tā nu mēs lidojām uz Maskavu pie šuvēja, lai uzšūtu fraku. Daudzi dejotāji skatuves tērpus darina Lietuvā. Tādēļ ir doma konkurēt ar kaimiņvalstīm un tepat šūdināt nepieciešamos apģērbus un piedāvāt dejotājiem pilnvērtīgu servisu,» savus biznesa plānu atklāj Škutāns.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu