«Viktorijas eņģelis» iemūžināts vaska figūrā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrāliešu modele un viena no «Viktorijas eņģeļiem» Miranda Kerra tikusi pie negaidītas dāvanas - Tiso kundzes vaska muzeja Sidnejas filiālē nu apskatāma modeles vaska figūra.

Mirandas saspringtā grafika dēļ (paralēli veiksmīgajai modeles karjerai Miranda audzina dēlu Flinnu un cenšas pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar vīru - aktieri Orlando Blūmu) viņai neizdevās piedalīties sava «dvīņa» prezentācijā.

Nu arī "Viktorijas eņģelis" - skaistā modele Miranda Kerra - tikusi pie savas vaska figūras. Tā aplūkojama Tiso kundzes vaska figūru muzeja Sidnejas filiālē
Nu arī "Viktorijas eņģelis" - skaistā modele Miranda Kerra - tikusi pie savas vaska figūras. Tā aplūkojama Tiso kundzes vaska figūru muzeja Sidnejas filiālē Foto: AFP/LETA

Taču modele aktīvi piedalījās tā tapšanā - gan neskaitāmajās «pielaikošanās», gan visus četrus mēnešus palīdzot meistariem, kas veidoja vaska figūru.

Vaska «Miranda» ir ļoti līdzīga savam oriģinālam: bedrītes vaigos, šķelmīgais Monas Lizas smaids, kastaņkrāsas matu cirtas un slaidā figūra ir attēloti ļoti precīzi. Figūrai uzvilktais sarkanais šifona tērps nav izvēlēts nejauši - šajā kleitā modele pa «mēli» gāja, demonstrējot «David Jones» pavasara un vasaras 2011 kolekcijas tērpus.

Līdz ar Mirandas Kerras vaska figūru austrāliešu muzeja apmeklētāji varēs papriecāties par «Zaļā kontinenta» citām slavenībām - Hjū Džekmenu, Gaju Pīrsu u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu