Elmārs Tannis: viserotiskākais ēdiens ir putukrējums! (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pazīstamais pavārs Elmārs Tannis sarunā ar portālu «Sejas» teic, ka nevar nosaukt negaršīgāko ēdienu, jo - ja nebūsi nogaršojis, kā zināsi, ka tas ir negaršīgākais ēdiens? Un vēl viņš joprojām par savu firmas ēdienu sauc picu, ko, ja vajadzētu, varētu uzcept arī tagad.

Visnegaršīgākais ēdiens, kādu jebkad esi baudījis?

Es teiktu, ka pūdētā haizivs, kas bija atvesta no Islandes un kuru man bija izdevība nogaršot Radio SWH pasākumā. Aromāts bija briesmīgs, un zivs nebija ēdama.

Ēdiens, ko tu nekad neēstu?

Uzskatu, ka viss ir jāpamēģina. Jo - kā tu vari zināt, ka ēdiens ir negaršīgs, ja neesi to pagaršojis?

Ēdiens, pēc kura varētu mirt?

Reiz kādā mazā, romantiskā restorānā Itālijā ēdu izcili pagatavotu jēru. Tas bija tā, ka jau vilka uz orgasmu... (Smejas.)

Erotiskākais ēdiens?

Es teikšu, ka putukrējums. Katrs lai pats izdomā, kādēļ. (Smaida.)

Ēdiens, par kuru tu būtu ar mieru maksāt 10 tūkstošus eiro

Nav tāda ēdiena; drīzāk runa varētu būt par to, ar ko un kur tu ēd. Neesmu domājis, ka varētu tādu naudu tērēt par ēšanu.

Lielākā summa, kuru tu būtu ar mieru tērēt par ēdienu?

Tas ir apstākļa jautājums. Es būtu gatavs iet uz trīszvaigžņu «Michelin» restorānu un varbūt samaksāt kādus 500 eiro. Bet desmit tūkstošos... Ja man bankā būtu vairāki miljoni, tad varbūt es domātu, ka 10 tūkstoši eiro par ēdienu ir okei.

Ēdiens, kas būtu tā vērts, lai to apzeltītu?

Šokolādes monētas!

Kāds ir tavs firmas ēdiens?

Laikam jau pica. Domāju, ka pēc picas mani vislabāk pazīst kopš veciem laikiem. Otrs ēdiens, ja uz gardēdiena virzienu, es teiktu - lasis uz kūpināta alkšņa dēļa.

Tu picas cep joprojām?

Picas cep mana firma, es pats tikpat kā vairs ne. Bet, ja man kāds palūgtu, es droši vien uzceptu, un tā noteikti būtu vislabākā pica.

Kuru ēdienu tu nekad nepiekristu gatavot?

Pareizāk būtu teikt, ka ēdienu es nekad negatavotu tad, ja tiktu pārkāptas kādas ētikas vai morāles normas.

Ēdiens, kuru tu ēstu no kailas sievietes ķermeņa?

Ja tā būtu mana sieva - Latvijas zemenes ar putukrējumu! (Domā.) Ja ir runa par fantāzijas sievieti, tad varētu daudzus ēdienus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu