«ZZ Top» mūziķis atteicies noskūt bārdu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu rokgrupas «ZZ Top» ģitārists un vokālists Billijs Gibons noraidījis piedāvājumu noskūt slaveno bārdu, saņemot par to miljonu dolāru (558 tūkstošus latu).

Dziedātājs atklāja, ka skūšanās piederumu kompānija «Gillette» vēlējusies samaksāt viņam un grupas biedram Dastijam Hilam, lai tie noskuj garās bārdas, kas kļuvušas par «ZZ Top» simbolu.

Piedāvājums tika izteikts 1984.gadā, tāpēc, ņemot vērā inflāciju, mūsdienās tas būtu jau 2,25 miljonu dolāru (1,26 miljonu latu) vērts.

«Tas nenotika,» sacīja Gibons. «Pat ieskaitot inflāciju, tas neizdotos. Viņi pelna ar to, ka cilvēki paskatās spogulī un redz sevi tikko noskuvušos. Tāda iespēja netiks apsvērta, neatkarīgi no samaksas.»

«ZZ Top» savā mājas studijā gatavo ilgi gaidīto 15.albumu. Ieraksts, kura nosaukums vēl nav zināms, būs pirmais grupas veikums kopš 2003.gada albuma «Mescalero».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu