Gibsona pamāte iesūdz tiesā padēlu (7)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktiera Mela Gibsona pamāte pirmdien iesniegusi tiesā nepieciešamos dokumentus, lai liegtu zvaigznei tuvoties viņai.

Gibsona pamāte cenšas panākt aizliegumu aktierim tuvoties viņai. Tedija Gibsone apgalvo, ka godalgotais aktieris pret viņu izturas vardarbīgi. Viņa iesniegusi nepieciešamos dokumentus, lai tiesa aizliegtu Gibsonam tuvoties viņai. 25.jūlijā paredzēta tiesas sēde, kurā jautājums tiks skatīts.

Sieviete precējusies ar Gibsona tēvu kopš 2001.gada, taču pašlaik norisinās laulības šķiršana.

«Pagājušajā gadā Mels kritis vēl zemāk, vairākos gadījumos lietojot vardarbību pret savu 78 gadus veco pamāti,» teikts dokumentos.

Gibsones iesniegtajā lūgumā norādīts, ka Gibsons uz viņu kliedzis, kad sieviete apšaubījusi, vai aktiera izvēlētās ārstniecības metodes patiešām nāk par labu 93 gadus vecajam tēvam.

Sieviete apgalvo, ka «ir daudz jautājumu par Džona Gibsona šķiršanos no manis, un man jārunā ar manu vīru bez Mela iejaukšanās, lai varu pārliecināties, ka ar viņu viss kārtībā un Mels ar viņu nemanipulē».

Gibsons vairākkārt apsūdzēts vardarbības lietošanā. 2006.gadā aktieri par braukšanu dzērumā aizturēja Kalifornijas policists. Viņš pateica vairākas rupjas frāzes, kā arī antisemītisku apgalvojumu.

Laikā, kad 56 gadus vecā aktiera bijusī partnere Oksana Grigorjeva tiesas ceļā centās iegūt pilnu aizbildniecību pār kopīgo meitu, medijos parādījās telefonsarunu ieraksti, kuros Gibsons kliedz uz sava bērna māti.

2011.gada martā Gibsons tiesā atzina, ka strīda laikā iesitis Grigorjevai. Viņš savu vainu ne atzina, ne noliedza, un aktierim piesprieda trīs gadus ilgu nosacītu sodu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu