Džegera meita reklamēs Madonnas meitas brendu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Neskatoties uz lielu aizņemtību koncertturnejā, popkaraliene Madonna atrod laiku arī savai vecākajai meitai Lurdesai: māte un meita paziņojušas par abu kopējā brenda «Material Girl» reklāmas kampaņu. Par jaunās kampaņas «seju» kļuvusi vēl viena «zvaigžņotā» meita - Džordžija Meja Džegera.

Fotosesijā Džordžija iejutīsies jaunas rokzvaigznes tēlā, pozējot fotogrāfiem Madonnas tūres MDNA laikā. Gaišmatainajai skaistulei nāksies «klīst» pa koncertu aizkulisēm starp pastiprinātājiem un izlikties, ka viņu absolūti neuztrauc satrakojušās publikas aurošana.

Mūziķa Mika Džegera meita Džordžija Meja piedalās Madonnas un viņas meitas Lurdesas brenda "Material Girl" reklāmas kampaņā
Mūziķa Mika Džegera meita Džordžija Meja piedalās Madonnas un viņas meitas Lurdesas brenda "Material Girl" reklāmas kampaņā Foto: Ekrānšāviņš

Oficiālajā paziņojumā Madonna un viņas meita Lurdesa apgalvo, ka modele ideāli iejutusies savas varones un jaunā brenda tēlā: «Mēs uzskatām, ka Džordžijai Mejai ir piemīt lieliska stila izjūta, un viņa lieliski iemieso mūsu brenda rudens kolekcijas enerģiju un brīvo garu.»

Jāpiebilst, ka Mika Džegera meita modes industrijā nav nekāda jaunpienācēja: viņa jau piedalījusies «H&M», «Rimmel» un «Verrsace» reklāmas kampaņā. Taču par šo fotosesiju Džordžija Meja esot absolūtā sajūsmā: «Fotografējoties šai kampaņai, guvu milzīgu baudu! Lielāko daļu savas bērnības esmu pavadījusi aizkulisēs, klīstot starp pastiprinātājiem. Tagad it kā esmu atgriezusies pagātnē. Šīs fotogrāfijas man uzjundīja milzums atmiņu. Turklāt vienmēr esmu sajūsminājusies par Madonnas mūziku un stilu, un man patīk, ka ik reizi viņa sevi pierāda no jauna.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu