Ance Krauze beidzot precas! (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / janislusens.lv

Populārā dziedātāja Ance Krauze sagaidījusi sava mīļotā vīrieša un dzīvesbiedra bildinājumu, un jau drīzumā kļūs par savu divu meitu tēva Valda Siliņa likumīgo sievu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Šoziem apritēs astoņi gadi, Kopš liktenis Anci saveda kopā ar viņas līgavaini - «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieku Valdi Siliņu.

Ziemassvētku laikā, gatavojot priekšnesumus savas firmas jubilejai, Siliņš uzmeklēja Krauzi, lai konsultētos par priekšnesuma sagatavošanu. Pēc aptuveni pusgadu ilgas satikšanās pāris uzsāka kopdzīvi, bet 2006.gadā abi sagaidīja nākam pasaulē savu pirmo atvasi - meitu Elzu.

Pirms dažiem gadiem Ance kāzu kleitu un plīvuru uzlaikoja Jāņa Lūsēna mūziklā "Agrā rūsa"
Pirms dažiem gadiem Ance kāzu kleitu un plīvuru uzlaikoja Jāņa Lūsēna mūziklā "Agrā rūsa" Foto: Publicitātes foto / janislusens.lv

Attiecību sākumposmā Krauze atzina, ka viņai un Valdim esot atšķirīgi raksturi, turklāt abi pēc dabas esot līderi. Vēl Ance bilda, ka neņemoties prognozēt, vai kopā ar draugu izdosies nodzīvot ilgus un laimīgus 50 gadus, tomēr neslēpa, ka jūtas ir īstas un kādā jaukā dienā viņi varētu apprecēties un būt vecāki, piemēram, pieciem jaukiem bērniņiem. Nu jau Ance ir mamma divām atvasēm - 2009.gada pavasarī dziedātāja pasaulē laida meitiņu Kati, taču ar laulībām laimīgie vecāki aizvien nesteidzās.

Dziedātāja arī neslēpa, ka nevar ne atkauties no jautājumiem, kad tad beidzot būs kāzas. «Kā viņš man saka, tas notiks tad, kad tu gadu nekašķēsies. Tas nozīmē - gandrīz vai tad, kad pūcei aste ziedēs,» kādā intervijā ar smaidu teikusi Ance.

Vaicāta, vai apprecoties uzvārds nemainītos, pirms diviem gadiem Ance bija noskaņota kategoriski: «To es tāpat nemainītu. Citādi būs ļoti grūti saprast, kas tā tāda ir. Tāpēc labāk palieku ar savu [uzvārdu], lai nav pārpratumu!»

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu