Samanta Tīna dosies uz «Slavjanskij Bazar» (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātāja Samanta Tīna nedēļas nogalē dosies uz Baltkrieviju, lai ar trim dziesmām piedalītos televīzijas konkursā «Slavjanskij Bazar», informē dziedātājas producents Juris Millers.

Konkursam dziedātāja sagatavojusi pašas radīto dziesmu «For Father», ko Latvijas klausītāji iepazina Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā, un dziesmu «Auga, auga rūžeņa», kas izskanēs kā Latvijas nacionālais hits.

Trešā kompozīcija, kurai saskaņā ar konkursa nolikumu ir jābūt kāda slāvu komponista sarakstītai, ir izvēlēta «Dziesma par tālo Dzimteni», kas daudziem ir palikusi atmiņā kā viena no kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesmām.

Konkurss «Slavjanskij Bazar», kurā visi dalībnieki uzstāsies ar Baltkrievijas Nacionālo estrādes orķestri, notiks Vitebskā.

Dienu pirms došanās uz Baltkrieviju Samanta Tīna uzstāsies Alūksnē, prezentējot savu jauno vasaras koncertprogrammu «Samantas Dance Party», kurā skanēs populārākās 80. un 90. gadu diskotēku un klubu himnas. Koncertā piedalīsies arī jaunā puišu grupa «Mono», kuri būs ne tikai Samantas Tīnas partneri koncertprogrammā «Samantas Dance Party», bet arī izpildīs populārākās komponista Zigmara Liepiņa dziesmas.

Dziedātājas koncertprogrammu «Samantas Dance Party» jūlijā un augustā varēs baudīt arī citās pilsētās, bet turnejas noslēguma koncerts notiks 1.septembrī Rīgā, «Sapņu fabrikā». Visos koncertos īpašais viesis būs dīdžejs Japānis.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu