Vai aktrisei Ievai Pļavniecei ir draugs? (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ja tiek veidoti kādi brīvo sieviešu topi, tad tajos vienmēr iekļūst arī Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece. Lai gan bieži vien parādās runas par viņas seksuālo orientāciju, neapstrīdams ir tikai viens fakts – drauga viņai nav un pat grūti atminēties, vai kādreiz tāds bijis, vēsta žurnāls «Vakara Ziņas».

Uz Dailes teātra vasaras kafejnīcas «Epikūra dārzs» atklāšanu aktrise Ieva Pļavniece ieradās kolēģes Ērikas Eglijas un vairāku draugu kompānijā. It īpaši savu uzmanību centās demonstrēt viens no viņiem, apliekot roku ap aktrises vidukli. Pļavniece pret šādu maiguma izpausmi neiebilda. Taču, kad sākās dejas (ar fotogrāfiem bija vienošanās, ka uz to laiku aktieri tiek likti mierā un bildēts vairs netiek), Pļavniece ar daudz lielāku kāri metās atraktīvos dančos kopā ar Egliju.

Aktrise Ieva Pļavniece (otrā no labās) kopā ar kolēģiem Dailes teātra sezonas noslēguma ballē
Aktrise Ieva Pļavniece (otrā no labās) kopā ar kolēģiem Dailes teātra sezonas noslēguma ballē Foto: TVNET

Tiesa, vēlāk ar kādu deju tika pagodināts arī noslēpumainais pielūdzējs, taču izskatījās, ka viņam šī deja ir krietni nozīmīgāka nekā aktrisei. Pļavniece sarunā ar «VZ» no komentāriem atturējās, ar smaidu bilstot vien standartfrāzi: «Viņš man ir vienkārši draugs.»

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu