«Warner Brothers» iepazīsies ar kino veidošanas iespējām Latvijā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinostudija «Warner Brothers» iepazīsies ar kino veidošanas iespējām Latvijā, pirmdien pirms Rīgā notiekošā semināra «ASV un Latvijas biznesa sadarbības iespējas» žurnālistiem sacīja «Warner Brothers» pārstāvis Kevins Trehijs (Kevin Trehy). Viņš norādīja, ka Latvijā kino veidošanas industrija ir salīdzinoši nesena, tādēļ «Warner Brothers» pārstāvji, viesojoties Latvijā, izmantos iespējas, lai tiktos ar kino industrijas pārstāvjiem un apzinātu piedāvājumu.

«Mēs esam ieradušies šeit, lai pilnībā izpētītu, kādas kvalitātes speciālisti šeit ir pieejami, kāda ir infrastruktūra, kādas ir filmēšanas vietas. Mēs izmantosim šo [semināru »ASV un Latvijas biznesa sadarbības iespējas«] un citus pasākumus, lai tiktos ar kino industrijas cilvēkiem no Latvijas un redzētu, ko viņi varētu piedāvāt,» teica Trehijs.

Jau ziņots, ka svētdien, 1.jūlijā, Rīgā ieradās informācijas tehnoloģiju, autobūves, aizsardzības, aviācijas, celtniecības, filmu industrijas un citu nozaru pārstāvji, lai iepazītos ar Latviju kā pievilcīgu uzņēmējdarbības galamērķi, kā arī klātienē pārrunātu ASV un Latvijas biznesa sadarbības iespējas.

ASV uzņēmējiem plānotas individuālas tikšanās ar Latvijas uzņēmumiem un nozaru asociācijām, Valsts prezidentu Andri Bērziņu, Ministru prezidentu Valdi Dombrovski, ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, ASV vēstnieci Latvijā un Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā biedriem. Vizīte ilgs līdz 3.jūlijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu