Lopesa ar smaržām nopelna 80 miljonus USD (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa kļuvusi par veiksmīgāko slavenību smaržu tirgū, ar savā vārdā nosauktajiem aromātiem nopelnot 80 miljonus dolāru (45 miljonus latu).

Desmit gadu laikā mūziķe un aktrise laidusi klajā 18 aromātus. Viņas sīvākās konkurentes ir aktrise Sāra Džesika Pārkere un popdīva Madonna.

Dženifera Lopesa ir ne tikai veiksmīga dziedātāja; tikpat veiksmīgi viņa naudu pelna ar savā vārdā nosauktajām smaržām
Dženifera Lopesa ir ne tikai veiksmīga dziedātāja; tikpat veiksmīgi viņa naudu pelna ar savā vārdā nosauktajām smaržām Foto: AFP/LETA

Ceturtā pelnošākā slavenību smaržu līnija pieder dziedātājai Britnijai Spīrsai, savukārt piektajā vietā skaistumkopšanas produktu tirgotāja «Escentual.com» apkopotajā sarakstā ierindojas kanādiešu poproka zvaigzne Avrila Lavinja.

«Lopesa joprojām ir smaržu industrijas karaliene,» sacīja «Escentual.com» dibinātājs Rakešs Agarvals. «Esmu pārliecināts, ka atrašanās šova «American Idol» žūrijā ar Saimonu Kauelu palielinājusi pārdošanas apjomus. Slavenību aromātu tirgus ir milzīgs, un mode mainās ļoti ātri.»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu